New in: Beauty

Hey beauties! Igår havde jeg lige en rigtig hygge-dag med min mor. Vi var ude og gå en lang tur, så tog vi på café hvor vi fik lidt frokost, og så blev der shoppet en smule. Jeg fandt lidt lækkert i Magasin og Matas, som lige skulle med hjem, hehe.

Det jeg fik hentet var en ny palette, nemlig "Heat" paletten fra Urban Decay, som jeg har villet have i så lang tid, og nu var den sat ned med 50%. Så købte jeg lidt nye vipper. Jeg elsker vipper fra Depend cosmetics, de er så fine i kvalitet og prisen er så overkommelig! Disse er deres nye "faux mink" lashes, som jeg glæder mig til at prøve! Der blev også lige købt en ny beauty-sponge, da jeg kom til at bruge mine to andre til et eksperiment med fake tanner, hahaha. Et par powder-puffs, som er ret handy-dandy når man bl.a. lægger makeup på andre eller når man har lagt basen af ens makeup først og helst ikke vil røre for meget ved den.

Det største køb igår blev en ny hårtørrer. Min gamle brændte desværre af under vores lille renovation af min lejlighed, så min mor var så sød at købe mig en ny - denne gang blev den pink, hvilket jeg er ret så begejstret over!

Ha' en mega dejlig dag babes!

Xoxo Maria

Synes godt om

Kommentarer

Mine yndlings jeans!

Hey babes! Jeg var jo forleden i Kolding storcenter, hvor jeg simpelthen fik købt de fineste jeans. Nu er det jo ikke en hemmelighed, at jeg er en smule slank, lol. Men det at være så slank er ikke altid lige fedt. F.eks. når man skal ud og finde et par bukser, som bare skal sidde lige i skabet. De jeans jeg prøver skal altid være i den mindste størrelse, og ikke engang dér sidder de tæt på taljen eller booty og så er de alt for store ved knæ-området, så der bare er en masse luft - hvis i forstår? Så det er en ret stor struggle til tider.

Jeg kan ikke købe bukser i H&M, Nelly, Missguided, Prettylittlething, Pieces mm. da deres udvalg af jeans simpelthen ikke går langt nok ned i størrelsen. Og det har bare resulteret i at jeans-shopping har været lidt af en "øv oplevelse" for mig, da man tit går fra butikkerne og føler sig forkert, da intet passer. Det er der sikkert mange, som kan følge mig i, i begge ender af skalaen <3

Jeg har dog fundet ud af, at jeans fra Gina Tricot (og vidst også Zara) rent faktisk laver jeans i min størrelse, og faktisk også lige 1 eller 2 størrelser mindre! Jeg er så glad for ENDELIG at finde et par jeans som sidder mega godt på mig. Og jeg kan ikke vente til at jeg skal købe jeans fra Gina igen! Et par velsiddende denim jeans, skal altså bare være en basic ting man har i sit klædeskab - og det har kun taget 23 år for mig, at finde et par, hahah

Jeansene som du ser mig have på her, kan du finde via linket HER, jeg har en str. 32 på. Happy shopping!

Xoxo Maria

Synes godt om

Kommentarer