Var är solen?

Jag vill se solen nu. Tror ej jag är den ända. Men vädret kan man inget göra åt, endast hoppas och önska.
I förrgår hade vi hopptävling i stallet. Allt gick fint. Buffén var utsökt med vofflor och en massa annat gott. Alla var glada och nöjda. Lopptorget kunde ha besökts flitigare om ni frågar mej. Nästa gångtänker jag ej ställa fram så där mycket saker utan jag sparar dom hellre själv eller sen om jag skulle ta mej i nacken och sälja via tori.fi kanske. Jag har ett 155cm (kanske är 145cm) Eskadrons tjocka täcke. Helt utom en söm som släpt typ 2cm längsmed kantbandet nere vid bakdelen. Annars alltså helt utan minsta lilla rispa.Hade som pris endast 30€ för det. Men blev bjuden 20€ för der. Jag kunde ej rå åt att jag började skratta. Täcket är som nytt, lite hår undertill för att jag ej fick det tvättat nu under vintern och hade misst det på sommaren av nånanledning. Nej vet ni, jag tycker redan 30€ skar i mitt hjärta så att nån ens orkar säga 20€ gav mej ett stort skratt. Förstår ni nu varför jag ej känner för att sälja sakerna jag ej gör nåt med?! Joo för att folk vill ha gratis allt, eller förväntar sej att få gratis. Jaa jaa men i allafall så gick allt som det skulle på tävlingen och alla var på gott humör.
Hippostar fick nya kunder. Försäljningen går fram med stormsteg för det fodret. Nu har även jag köpt npgra säckar för att pröva. Mestadels för att det är total natuprodukt utan tillsatsämnen men åxå för att Irina är vidareförsäljare så det är enkelt att få tag på för oss. Jojo har redan ätit Slobbern ett tag och älskar den. Nu ska hon börja med myslin. Eller myslin ska blandas in med Prixen så hon får vänja sej försiktigt med den. Sen om ej det fungerar på henne med detta foder så byter jag helt enkelt bara tillbaka till Prixen som fungerar så bra. Man ska ju egentligen inte röra på foderstaten när hästen är i bästa möjliga skick men jag hoppas vi tagit ett bra beslut ändå. Tiden får visa det.

Jojo är jobbad varje dag och är som vanligt. Sammarbetar bra, mjuk och fin. Här om dagen gick hacket sönder i galopp på plan, men Jojo stannade snällt. Nosstycket gick av, slitage.

Pennelis epilepsi är och hälsar på igen *helvete*. Fick anfall på söndag kväll och söndag natt. Inget alls igår men i natt tre stycken. Vi ska till Juppe imorgon. Så ännu en natt att vaka och sen hoppas vi då bara igen att Juppe får det att hållas igen borta minst nån månad. Jag vill ej öka medicinerna. Eftersom jag vet att vi får dem i styr igen så som alla gånger nog. Han epilepsi är väldigt svår, har vetat det hela tiden. Men vi gör vårt bästa att hålla den i styr.

Ville bara sätta in denna vackra bild på de mest underbara svärdöttrar man kan ha. Emma (Sebastians) och Elin (Robins). Dom är lika vackra innombords som uttill. Jag är så glad för mina söners skull att de fått chansen att träffa dessa två ungakvinnor.

Hoppas vi småningom ska få sol igen. Ha det bra allihopa så hörs vi igen.

-M-

  • 821 visningar

Gillar