Trött och matt.

Jag är trött och matt fast jag försökt vila så mycket som det bara går nu igår och idag. Okej jag förstår att jag är trött när allt jag äter å dricker kommer inomen timme. Så inte konstigt. Ända jag kan äta är vispgröt som min mamma lagar helt utan socker. Annars går det dåligt även med vispgröten.

Jag har inte så mycket att berätta för er idag. Men igår satt jag ute på trappan och glodde på hundarna mina som lekte på gården och jag bara kände att "fy f*an så jag älskar mina hundar". Finns liksom ej ord för det. De avgudar mej och jag dom. Jag behöver bara kalla på en så kommer dom alla i full fart.Finns det nåt charmigare än gamla hundar. Nej det finns det absolut inte. De vet sittvärde och sin plats. De går så stolt frammåt även om de skulle ha lite ont i lederna. De är bara för underbara. Mina kineser börjar alla bli till årena. Jag vet vad som knackar på dörren småningom och misstänker att många kommer lämna mej inom samma tid. Men de har haft ett bra liv, ett liv som många ej ens kunnat drömma om.

Idag ska Jojo skos.Väntar på att Oskar ska meddela att jag ska åka till stallet. Måste få bytt den tillfälliga skon som David satt åt Jojo på torsdagen. Jag vill ej ha sidokappor på framhoverna utan bara framkappa. Så Oskar får sko henne helt runt om nog.

Helvete nu har jag ont igen så tänker härmed avsluta detta nu. Ha det bra.

Kramizar,
Maria

  • 493 visningar

Gillar

Kommentarer