Torsdag 24.8 2017

Nadra veckan undanstökad i skolan och känner mej helt förvirrad. Våran lärare är ej den bästa att hålla sej till ämnet utan hoppar hit och dit, inte så bra på att förklara. Men dock mycket trevlig ändå såklart. Kan ej säga jag lärt mej nåt alls, allt känns helt som naturliga saker och redan inlärda. Nåt smått finns där som fått mej att öppna öronen. Ända som gör mej lite stressad och orolig är examens arbetet som.görs i slutet av alla perioder. Jag fattar inte ett piss hur de ska sättas upp. Jag kan skriva en text men att sätta upp det snyggt å fint, som det visst görs idag som är, fattar jag mej inte alls på. Kan man inte bara få skriva ner sin text med rubrik på datorn å printa ut det och vara nöjd med det. Men nej, det ska göras så pro av hela saken. Nå jag har ordnat hjälp åt mej så hoppas jag lyckas. Men annars känns allt bara kanon. Känns ej ens som en evighet liksom med det hela. Först tänkte jag bara att det här kommer ta forever men det är en minimal del av mitt liv. Jag gör det bara för att bevisa för mej själv att jag lyckas med det jag strävar till och som jag bestämmer mej för.

Igår var jag även med Penneli på akupunktur. Det var denna gång lite falskat alarm med hans anfall. Det kom ett par bara och sen slutade dom. Kom ej sån det brukar att när dom börjar så slutar dom inte före man far på akupunktur. Juppe sa att Penneli mår väldigt bra i huvudet nu. Inte alla så som han brukar vid anfallsperioderna. Han behandlade även Pennelis rygf. Som ni minns så hade han ju väldigt ont på sommaren. Har varit bra sen dess men ville ändå checka upp det åxå nu.

Jag saknar Jojo såååå otroligt mycket. Så mycket att jag nästan blir snyftig när jag pratar om det. Jag har jobba 8-19.00 må, to och fre så dessa tre dagar varken hinner eller orkar jag fara till stallet. Igår var jag bara och klappade och kramade henne, hann inget annat. Men fast jag ej hunnit så sköter och rider Eve Jojo denna vecka må, ti, to och fre. Igår var hon ledig. På lö och sö ska jag njuta av min svarta diamant för fullt ❤
Nu längtar jag att få henne in igen. Nu räcker det för mej med att hon går ute natt och dag. Det börjar bli svalt på nätterna och det är så mörkt. Tror inte hon längre njuer av det utan hon tycker nog endast det är okej om hon inte till å med önskar börja komma in redan. Det har varit fint för henne att gå ut två månader och hon har mått bra av det. Men nej jag skulle aldrig kunna ha henne på lösdrift annat än om lösdriften vore hemma på min gård så jag kunde ha full kontroll på det hela tiden själv. Jag är nu redan och funderar på att borde jag täcka henne på nätterna.

Nu avslutar jag igen så här mitt i allt pga jobbet. Pausen var slut. Ha en fin dag.

-M-

  • 1 554 visningar

Gillar

Kommentarer

Channa
,
Axxell är tyvärr känt för att inte vara den bästa instansen nuför tiden :/ dålig,bristfällig undervisning är mera lag än undantag så förstår bra att du är förvirrad
MariaLA
MariaLA,
Joo jag är glad att jag fick nytt jobb och läroavtal.🤗👍
nouw.com/mariala