Tisdag 9.1-18

Alltså vad gör ni som ej har jobb? Jag håller på blir helt knäpp och jag har varit hemma endast söndag och måndag och idag är det tisdag. Städar jag mera här hemma så nöter jag sönder golvet. Ryktar jag mera på Jojo så börjar hon blöda. Jag vill på jobb!!!! Varje gång min telefon ringer hoppas jag så innerligt att det ska stå Villa Anemone där. Men nej inte just nu. Harjobbat så mycket sen jag började och visste ju att som inhoppare så kommer det svackor emellan nog. Men även om jag visste det så känns det so crap.

Men mitt paket från Zalando har kommit så det är väl ändå nåt possitivt. Minns ej ens vad jag beställt.

Sen ska jag åka till Jojo och fara ut och rida. Sköta muggen såklart. Nu kommer den bli bra nog hör ni. Igår var jag toll terräng mee Milla och hennes gigantiska Tara. Jätte kul med nytt sällskap. Jojo som.är så gott som bombsäker i terräng nu förtiden hoppade igår hit och dit som en yr hare. Kunde inte annat än bara skratta åt henne. Antagligen ville hon bara visa åt Tara att hon inte alls är så "snäll" som jag skryter att hon är. Trippade sidläds och ville inte alls skritta. Så hoppas Milla kommer idag åxå samma tid så skulle jag igen få sällskap.

Jojo är fin i sitt nya pink täcke. Det är sååå tjockt och härligt. Ni vet så där som nya täcken alltid känns. Men jag ska kanske ännu tillägga att Jojo har alltså high neck täcken eftersom det ej är kallt. Hon behöver ej fullneck när vi hela tiden haft pluss grader och idag har vi -5grader. Hon har nog fullneck när det blir kallt. Lika som alltid :))) Inte för att jag tror det kommer bli så kallt i år att man hamnar sätta på full neck täckena, eller jag hoppas det ej ska bli så kallt. -5 är mer än nog. Det kan hållas så att det är fruset så är jag nöjd. Men även detta endast pga muggen och att hundarna släpat in smuts sååå många månader nu.

Jag önskar jag skulle gilla gå på gym. För nu hade jag haft all tid i världen ju att gå dit. Men nej jag gillar det inte. Jag blir knäpp,avlider av tråkighetssyndromet. Kanske jag ska göra mitt sista skolarbete. Det tar säkert en halv timme typ. Om jag gör det skit fint så kanske 45minuter till och med. Det ska jag göra nog när jag kommer från stallet idag. Tänk om jag ej hade Jojo, hur tråkigt jag sku ha det de dagar jag är ledig. Nu låter jag gnällig så nu slutar jag nog :)
En kul sak har jag att se framemot denna vecka. Mitt hår ska växa och bli långt. Klippte det för mycket senast så hamnar sätta förlängning. Så bara det kommer så blir det frissa och sen svärdottern som får sätta fast det.
-M-

Hemi 8,5år❤

  • 1 709 visningar

Gillar

Kommentarer