Tisdag 5.12 2017

Idag är det skatteåterbärings dag. Alltid lika trevligt de år som man betalat skatten så att man ej behöver betala tillbaka utan att man får pengar. Lite som en julgåva från staten även om det egentligen ju bara är min egen lön. I år har vi turen i familjen, så väl man som barn, att vi alla fyra får tillbaka.

Vet ni jag måste berätta hur härliga hundar jag har. Särskillt idag. Dom är vana att komma ut kl.6.15 på morgonen. På arbetsdagskvällar far dom ut sista gången 23'00. Idag har dom ej sagt ett ord alls. Kl.9.10 steg jag upp för att kolla att de alla lever. Jag blev ju nästan orolig att nåt hänt dem. Men nej där låg de alla och sov nöjda och glada, små hundarna i hundrummet och de stora hundarna på soffan. Släppte ut alla ett varv och när de kom int tillbaka så fortsatte de att sova. Så här är helt tyst annat än att jag öppnade precis tvn. Det här är så skönt, känner hur kroppen tackar mej som bäst. Den vill vila idag har jag på känn. Det ska den få.

Jag har inget smart att komma med och heller inga nya bilder att visa så det här inlägget får bli ett sånt här super tråkigt.

-M-

  • 741 visningar

Gillar