Söndag 26.3-17

Alltså jag är mera trött när jag varit ledig än då jag jobbat konstant. Det är alltid så. Visste, det räcker ej med bara en ledig dag om man ska bli utvilad. Det vet jag.
Nu visste jag redan på fredagen att jag kommer vara trött idag :) Men vi hade ett super trevlit restaurangbesök för att fira Irinas födelsedag. Som man bäddar får man ligga nästa dag. Sen sov man ju i natt då en timme mindre åxå eftersom vi gick in till sommartid.

Jag tycker det där med att flytta klockan är det mest onödiga som bara hittats på. Berätta åt mej vem som kommit på det? Även varför det ska göras? Kan man ej bara låta det där uret vara som det är och ticka på som vanligt. Så onödigt. Jag märker bra av att klockan flyttas pga att jag ju sover alltid för lite. Så när det sen blir en hel timmer till för lite så märker jag det ett par dag nämligen.

Idag kommer det regn. Det gör inget,låt komma bara. Snön smälter snabbare.

Jag har absolut inget att komma med alls idag. Hoppas vi ses inkommande aöndag i Dragsvik på tävlingen. Vi har även ett lopptorg där med massa saker att fynda. Jag ska gå igenom mina saker i källaren och ta med mej en del till försäljning. Allt kan jag ej ta för då behöver jag 10meters bord för mej själv. Jag har även min KN Symphonie dressyrsadel till salu, oanvända täcken, benskydd, träns i mängder (vilka jag ej vet om jag tar med mej), oanvända grimmor osv Det finns så mycket saker. Så alla är välkomna till Dragsvik stall. Tävlingen börjar 11.00.

Ha rn fin söndag.

kramiz, Maria

  • 307 visningar

Gillar