Söndag 19.2-17

Nu ni skäms jag. Har endast en bild från hagen å ännu heller inget taget på Jojo i nya hemmet. Jag tänkte hela tiden attnu snart ska jag ta lite fotona, men så gjorde jag nåt igen och glömde det. Fy så jag skäms.

Idag efter tävlingen så red jag henne första gången på nya platsen. It felt like heaven. Det var en dröm. Hon var så glad att galoppera och hon skakade på huvudet och slog med framhovarna. Jag fick flera kommentarer om hur fin hon är. Jag kände mej så där riktigt löjligt stolt. Jojo bjöd på diagonalen på flera fina rena byten. Emellan blev hon okonsentrerad för det hände saker runt henne och vi är ju som sagt nyinflyttade. Absolut helt ok att emellan titta omkring sej lite. Jag red idag typ 30minuter i manegen och sen gick jag ut och skritta. Jag kommer aldrig nånsin mera bli en manege beroende person vars häst flippar när den ej har fyra väggar och tak runt sej längre. Nej, jag ska fortsätta hålla Jojo lika bra med omgivningen som hon är nu. Jag vet hur hemskt det är med en het häst som hoppar hit och dit och upp och ner när man rider utanför ridhuset. Har varit med om det ett antal år men tack och lov fått ordning på det. Jag sku idag ha velat rida riktigt länge men skulle nog ha gjort henne sjunk inför imorgons ridning. Hon har ju ej jobbat så där riktigt ordentligt på ett tag. Hörligt när hon ej var svettig. Bara ådrorna som lös på henne igen.

Där är ända bilder från idag. Jojo i sin fina hage. Jag gillar hagen för att den är stor för att vara vinterhage. Där finns grönt hon kan gå och mumsa på. Tidsfördriv :)

Imorgon ska ponnystoet flytta in i hage brevid Jojo och i fredag ska de släppas ihop. Jag har ledig dag då så därför valde vi fredagen. Tills dess får de checka in varandra som grannar. Tror det kommer gå riktigt bra. De har redan snusat på varandra.

Nu ska nog min köttfärslimpa vara klar i ugnen. Om den ej är det så äter jag den oklar fast. Jag är vrålhungrig.

Imorgon ska jag jobba lite mera än planerat pga en mycket ledsam olycka som hänt min svärdotter. Så jag ska jobba även hennes jobb. Man ska hjälpa sina när och kära. Sen ska jag åka och rida på sena eftermiddagen. Känns så lätt nunär jag bara åker till stallet för att sköta min egen häst och rida. Jag åker ej mera för att sköta stallet och andra hästar. Missförstå mej inte, jag gillade även det massvis.Jag bara menar att nu har jag ju liksom tid till det jag skaffat min häst för. Att rida och ta hand om henne. Men mycket jobb och att sköta stall å andra hästar så räckte ej tiden alltid till att rida sin egen häst. Jag känner hur en tår tränger fram när jag tänker på att jag aldrig mera ska stå i stallet i Skogböle med min häst. Det är nåt speciellt med den platsen.Den står mej väldigt nära hjärtat. Nej nu ska jag sluta bli snyftig.

Maten kallar.....

/Maria

  • 393 visningar

Gillar

Kommentarer