Ren box.

Frågade på skoj av Cia idag hurJojos box har varit i stallet sen vi flyttade. Jag trodde hon skämtade med mej när hon svarade. Hon sa att skulle alla boxar vara som Jojos och Chicos så skulle hela stallet gå att städa på en halv timme :) Näe men det kan ej stämma. Jojo är råddig av sej. I en del stall värre än i andra. Hon har kunna vara så råddig att stallägaren sagt att hennes box är stallets värsta. Då har det i stallet funnit över 20st hästar. Hennes box är känd för att allt är ihop råddat i den. Skiten på djupet inblandat med urinen och det torra där bland med allt.
Men Cia höll fast ochsa att nej hennes box är så redig. All skitbak vid väggen och urinen på en å samma plats. Hon har en grymt tjock fin bädd i Dragsvik Stall. Den är 100% 30cm tjock. Jag hatar torv som ni alla vet som läser min blogg, men med en sån här bädd är jag mer än lycklig. Men på riktigt hej, jag har stallets redigaste häst (jaa med Chico då). Trodde aldrig jag kunnat få höra det som ägare till Jojo ;)

Idag var jag ut och gå med Jojo. Alltså för hand. Hon var trött igår så behövde få ta det lungt idag.Vi träffade på tåget för första gången. Då menar jag träffade väldigt nära på tåget. Vi gick helt brevid när det kom. Hon stannade till, vände baken bortåt från tåget och höjde huvudet och tittade. Det var liksom allt hon gjorde. Sen gick hon glatt vidare i sin raska takt.
Så hälsningar till Pampas att han brud fortfarande är som han lärde i terrängen henne under alla deras dates ;)

Jag har haft den mest sjukligt slöa lediga dag idag. Låg i säng och pratade med min goda vän i telefonen i 1,56h. Vi blrv ej klara men kunde liksom ej fortsätta heller ju. Steg och åkte till stallet. Nu sitter jag i köket medan fisksoppan min sjuder ett litet tag till. Sen ska jag äta mej mätt och belåten. Kanske kasta mej på sängen ett tag och se på tv. I alla rum det finns soffa eller säng hos oss så måste det finnas tv. Man vet ju aldrig var man vill se på tv.

Ni ska ha en skön kväll allihopa.
Aaa och one more thing, jag är glad att jag fortfarande har dej bittra manipulerade lögnare som min läsare. Vilken tur att jag kan förgylla din dag och att jag fortfarande ger dej glädjen att prata om mej. Vore ju hemskt om ens en person försvann från ditt kartotek av smutskastning. Du ger även mej ett gott skratt med jämna mellanrum. Tjingeling till dej :)

Kramiza, Maria

  • 381 visningar

Gillar

Kommentarer