Påsken 2017

Jag är super dålig på att uppdatera här. Har insett hur jäkla mycket enklare det är Instagram helt enkelt. Så ni som ej redan checkatmej där ochvill göra det så gå å kolla (marialindroosahlroth).

Men lita kan jag ju berätta ändå. Hästen mår som den finaste drottning ska göra.Emilia har ridit under påsken för att hon ä rhemma från skolan och jag snålar med att jobba alla rödadagar ju :) Rödadagrna är lyx, om inte före så senast när lönen kommer. Jojo är nu riden på sitt nya tredelade Baucher bett. Jag vet ej ännu om jag gillar det eller ej. Tycker hon känns stel med det. Men kan vara det tar ett tag för henne att helt enkelt vänja sej bara vi det. Vet bara att Jojo ej känns stel annars liksom i normala fall.

Luna växer så det brakar. Fortfarande lika jämt å fint. Älskar den tiken mera och mera för varje dag som går. Finns ej ord för bandet som håller på byggas mellan mej och Luna. Jag bara känner att det är speciellt.

Men som sagt så kan ni följa mej på Instagram. Där är jag aktivare. Ska ej lämna bloggen, tiden bara ej räcker just nu. Sköt om er alla, njut av den kalla våren ;)

stora kramar,
Maria

  • 1 096 visningar

Gillar

Kommentarer