Onsdag 16 augusti 2017

Jäkla seg morgon. Om någon behövde ligga ett tag i sängen idag så vart det jag. Totalt slut sliten. Kanske ej hela jag men högra axeln har ingen funktion alls snart mera. Släpper greppet alltid när den blir så här jäkla sjuk. Måste igen en gång ringa Juppe (nålmannen) att han fixar den i skick åt mej. När han är på semester så är jag som en trasa. Jag är beroende av akupunktur, andra av värre saker ;)

Fick idag mina efterlängtade bricks åt Jojo. Eggermanns Mineral Brick är nåt som hon älskar. Enkelt även att ge dom, man kan ju leka att dom är godis ännu till på köpet. Jojo skulle ha velat ha tre gånger mera än hon fick. Hon är en kräsen häst, men ack när hon ser dessa.

Longerade henne med pessoan idag. Jäklar hur hon jobbade. Var en glädje att se hela stoet i full action. Hela vägen igenom, frånnos tillsvans.
Vårt manegebotten är helt suveränt. Det är inte minsta lilla för mjut, det dammar ej, det är just passligt "hårt" med en bra svikt. Bättre blir det ju bara vädret bli crap så man börjar rida inne. När jag longerar är jag inte för att ej behöva stå i dammet på ridplanen. Idag tog jag av henne flugtäcket för det var inga brömsar alls ute. Skönt att honens får vara ett dygn utan. Börjar bli trött på flugtäcket, vill ha henne utan. Men snart ska det gå igen.

Hade bråttom från stallet. Skulle träffa ViH (Vård i Hemmet) 13.30 för att få godkännande om nya jobbet. Det fick jag. Jag har ett två årigt kontrakt med dem att börja med, så tror jag i allafall det var. Nu blev jag osäker....alltså på tiden. Nå iallafall var det ej under 2år. Det minns jag. Efter denna tid ska jag vara färdig närvårdare.
Vet ni att som det nu ser ut så kommer jag få sköta IA (inlärning i arbetet) och göra alla examendelar i ViH. Jag behöver ej flyga hit och dit alls. Nu ska vi ännu hoppas jag skulle få sköta dagis perioden istället med dagsverksamhet för åldringar. Jag gör vad som helst att få vara med åldringar hellre än ungar. No hard feelings. Ungar älskar mej men jag har vanligtvis ej helt samma känslor för dom 😉

Imorgon ska läroavtals paprena skrivas klara och mitt indivuella program skapas. Allt blir ej klart på en dag men hoppas det ska vara det till 1.9 i allafall. Så skulle jag kunna börja så fort som möjligt med allt.

Nu ska jag åka och handla mat åt såväl oss som hundarna. Hästen har matlagret lika påfyllt som alltid.

Hoppas ni får en fin dag allihopa ❤

  • 1 302 visningar

Gillar

Kommentarer