Nya saker

Glömde visa Jojos nya saker. Inte för att jag varje gång skulle göra det men nu när jag har tid så ska ni få se. Båda nya täckena är 300gr och hign neck. När det är så här fint väder ska hon endast ha high neck. Det blir för varmt annars. Nånstans ska hon få lite luft :) 300gr är ganska varmt med tanke på hur varmt vi har det + att hon även har 200gr innetäcke ju under. Helt basic täcken.

Båda köpa i Horze. Gillar att handla hos dem. Snabb service och alla produkter jag köpt är bra.

Köpte även ett nytt ridtäcke efter som mitt Jackson är gone. Vänta bara så hittar jag det säkert nu. Har flera ridtäcken men vill ha just ett sånt där.

Sen tänker jag ge Jojo igen en kur med Hoof Support. Nu väljer jag Krafft denna gång. Smeden sa förra gången att Jojos hovar var ännu bättre än tidigare så kanske lite Hoof Support kurer kan vara bra emellan. Även om jag ej är "för" att tillsätta det ena och det andra i hästen mat. Men som kur kan det sitta bra.

Sist men inte oviktigast så en ny roman. Heter romaani roman på svenska? Ingen aning. Men köpte i allafall en sån här. helt basic den med men en som sköter sitt jobb. Haft sån förrut åxå å den är bra på alla sätt och vis.

Så dessa saker denna gång. Nu ÄR Jojos täckesförråd överfullt. Men nu kan det regna bäst det vill. Nu har hon två full Neck och tre high neck 300gr täcken. Ena fullneck är 500gr och endast användt typ en vecka kanske så det är åxå som nytt.
Innetäcken har hon endast två i användning men det finns flera av dom åxå.
-M-

  • 1 740 visningar

Gillar

Kommentarer

heidi
,
läs med lite ironi nu sen. Hur kan du ha "bara" high neck på Jojo. Du som varit så rädd alltid att hon fryser 😉
MariaLA
MariaLA,
Du vet, man blir klokare med åren 😉😂
nouw.com/mariala