Ny vecka igen.

Tiden går så fort. Allt för fort. Hinner ej alls med just nu. Ändå känns det som att jag bara jobbar, rider/sköter Jojo och pynjar hemma. Dagarna bara flyger. Skulle behöva många timmar till på varje dygn f��r att hinna med allt.
På lördagen var vi på Mikas systrars fest. En blev klar närvårdare och andra fyllde år. Var helt kul. Skulle gärna fått vara lite varmare men uppe på berget var det varmt medan solen lös. Borde flytta terassen till berget som jag bett svärfar göra många år. Jag och Mika var hemma under täcket redan 01.00. Kände att det var det bästa valet för att inte förstöra den lediga söndagen. Vill liksom ej sova bort de få lediga dagar jag har. Men nu gott folk, nu känns det som julen är på kommande, jag har ledigt tre hela dagar i streck. Jag är inkommande helg ledig fredag-söndag. Det känns så bra att jag nästan skulle vilja kasta mej golvet och akrika av glädje. Att ha bara en ledig dag gör absolut ingen annan nytta än att man hinner göra lite extra hemma. Men man hinner ej sova bort sömnbristen det minsta lilla. Inte för att jag vill sova bort lediga dagarna som jag redan så, men just att ej behöva vakna till väckarklockan är skönt. Det är länge sedan jag sista hade mera än en dag i rad ledigt.

Idag börjar manegebottnet fixas i stallet. Väntar med spänning! Jojo har lös vänsterbak sko så får se hur det blir med nån motion idag och imorgon. På onsdagen kommer Oskar. Men tur så är det baksko så det är ej så farligt om den tappas som om det skulle vara hennes framskor. Hon är mycket känsligare fram.
Jag har annars första gången i mitt liv sålt bort hästsaker som jag ej behöver. Det var inte alls så jobbigt som jag tänkte det skulle vara. Har så mycket onödiga saker som bara ligger i källaren och möglar bort. Har även satt till försäljning mitt trimmbort och turbofön som jag använde när jag gick med hundarna på utställning. Turbofönen är ett lyx som alla hundutställare måste ha. Kan ej förstå att nån orkar föna sin hund med en vanlig handfön i flera timmar. Nej med en turbofön gör man det på 15min. Sen har jag faktist gjort en annan konstig sak åxå. Eller konstigt för att vara jag. Jag har hyrt en månad ett loppisbord i Karis. Jag har fört dit kläder som jag tömt från mitt klädskåp. Det finns ännu massvis att föra men allt ryms ej på en gång. Där fanns mycket helt nya kläder. På en dag hade jag faktist sålt för 56€. Tycker jag är bra med tanke på att jag faktist så gott som skänker bort kläderna, priset är 3-5€. Jag tänkte pröva på att hur det skulle gå och det går jätte bra. Så det är ej fel på mina kläder utan på det att jag helt enkelt ej vill ha dem. Har köpt dom av nån annan orsak än att jag gillat dem. Eftersom de är oanvända till största del. Idag kanske jag ska gå å kolla igen om det sålts nåt. Nu när jag får plats i skåpet igen så förstår ni säkert att jag måste komma iväg och köpa nya kläder. Annars blir det för tomt.

Igår satt jag och Mika och funderade på att vart vi ska åka i januari. Förslaget var Miami pga att vi skulle åka ett gäng (Mikas kusiner och deras sambon/män) tillsammans. Jag tänder inte alls på idén. Eller jaa kanske skulle vara helt kul för att jag aldrig ju varit i USA. Men min dröm är Las Vegas. Jag kan ej släppa det innan jag fått åka dit. Jag är ingen strandmänniska så jag behöver ej till Miami. Jag är mera den som vill uppleva saker och ting. Jag bara känner att Las Vegas vore en plats jag aldrig skulle glömma. Just även att jag så länge drömt om att få åka dit. Dummaste är bara att när mitt jobb överflyttades till en annan firma så nollades mina semesterdagar. Så jag har ingen semester i vinter så kan ej åka längre än en vecka. Kan ej ta ledigt längre på egenbekostnad för jag har ingen som ger mej pengar ifall jag ej själv förtjänar ihop dem, men samma utgifter finns ändå. Så visst är det kanske enligt någon dumt att flyga så lång väg för en vecka, men för mej räcker det bra. Sen längtar jag nog hem igen till mina djur och vardagen och jobbet. Så Mika vill till Miami och jag till Las Vegas. Kommer vi ej överens om saken så får det bli en resa till Oslo 😅 Skämt å sido.

Nu har jag fått skriva av mej lite så nu är jag nöjd igen. Ibland bara känner man att man måste få skriva. Även om det ej känns minsta lilla intressant för nån så känns det bra för en själv. Det är ju det som är meningen med skrivande, skriva när man känner att man vill få ut nåt ur sej själv.Sen om nån gillar läsa det så är ju ännu trevligare.

Ha en fin dag även om det regnar. Imorgon är det fint väder igen hör ni.

kramizar, Maria

  • 877 visningar

Gillar

Kommentarer