New job-New life!

Jag har svårt att sitta still. Jag är så ivrig. Alltså jag har i otaliga år velat bli närvårdare, jag vet att jag är duktig på vad jag gör och jag gör/har gjort inhopp på otaliga avdelningar. Men jag längtar helt efter att få examen, få ett bevis på att jag är närvårdare så där helt ordentligt. Inte bara den där som kan saker och ting mej är närvårdare.
Men som vi alla vet så är det svårt att studera som vuxen om man ej vill äta bara knäckebröd och använda dagstidningen som toapapper. Så jag har hela tiden valt att tacka nej till min studieplats. Jag har sökt tre gånger och kommit in tre gånger. Men nu ni tackade jag JAA! Jag kommer därmed att änteligen börja jobba på Vård I Hemmet vilket jag velat göra så länge. Jag fick förra fredagen veta att jag ska få göra studierna på läroavtal. Alltså jag får jobba pluss studera. Jag får lön med andra ord. Jag är så glad. Jag kommer, troligtvis, åxå fortsätta sköta två klienter på mitt gamla jobb. Mera kan jag ej göra för jag måste hinna plugga ååx. Usch det där lät hemskt, plugga... jag...skrattar. Men jag vet att allt kommer gå bra. Jag gillar att jobba, så är säker att jag kommer ha de pengar jag önskar största delen. Alla vet att i det vuxna livet kan man ej leva utan pengar. Joo visst kan man leva på nån annan men anser det som skamlöst och omoget och totalt vrickat. Passar det nån så är det fine men mej passar det ej alls.

Jaa men jag kan ej liksom.just nu beskriva i ord hur glad jag är. Ingen vits att jag nu rad efter rad skriver samma saker. Det kommer även föras ett individuellt program för mej pga att jag har så mycket erfarent. Imorgon ska nya arbetskontraktet skrivas och studie programmet i torsdag eller början av nästa vecka. Imorgon börjar skolan!

Sen ska jag medge att jag längtar att snart få in Jojo i stallet nattetid. Det börjar bli så mörkt på nätterna och svalt. Vet ej om hon är av samma åsikt men jag bestämmer ;)
Tjejen som hyr Jojo några dagar är helt underbar med Jojo. Hon sköter om Jojo exakt som jag önskar. Hon pysslar och pynjar med henne länge och väl. Hon rider henne snällt utan nån destumera press. Helt även där med som jag vill. Jag rider själv igenom henne ordentligt 4dagar i veckan så att hon bara "motioneras" snällt 3dagar är toppen. My style ❤

Nej nu har jag suttit som en sol med det största smile hela förmiddagen. Nu ska jag landa på jorden igen.

Ha en fin dag godingar.

-M-

  • 1 159 visningar

Gillar

Kommentarer