Mars månad.

Ett snabbt inlägg bara. Jag spydde igår och i natt. Så jag är helt super trött. Men som alla vet så kan jag ej "bara vara". Tur att jag har ledig dag idag och imorgon. Tar ej sjukledigt förrän jag absolut måste. Tror ej på spysjuka utan på stress av en viss anledning. Vill ej gå in på det ännu för det känns så pass jobbigt så måste få smällta allt ännu och sen kan jag prata om det.

Cassu har ridit Jojo. Jag kan lämna Jojo i Cassu händer när som helst. Är ju så lätt nu när Jojo är i Dragsvik och Cassu bor i Ekenäs. Cassu är idag ut i terräng med Jojo. Allt är bra med Jojo. Hon glädjer min och Cassus vardag och vi gör det bästa vi kan för att hon ska leva ett hästliv i lyx.

Denna tornado ser till att jag ej ska få vila en ända stund om jag sen då är frisk eller sjuk. Men vi älskar henner. Hon är a dream come true och lite till. Hon är allt man kan önska. Magen börjar bli bättre på henne. Men ännu kommer det löst bajs. Hon är med i stallet alla dagar som Mika kan vara med bara. Jag vågar ej ha henne ensam med när jag ska rida. När hon ej ännu har lärt sej saker och ting. Nästa månad börjar hennes skolning. Nu har hon en månad på sej att lär sej komma när jag kallar. Får alltid godis när hon tar ögonkontakt med mej och kommer när jag kallar. Nästa månad börjar vi skola att leta människor som försvunnit. Vet ej om vi åxå ska leta djur som försvunnit. I morgon, om jag känner mej frisk, ska vi gå och titta på skolningen och tränaren ska träffa Luna. Spännande. Vi ska göra nå som är nytta och ej bara låta henne vara vacker. Sen får vi se om vi lyckas med hennes skolning, även jag måste lära mej läsa kartor, kompass och gå första hjälp kurs.

Nu mår jag illa och måste stänga mina ögon. Ha det bra.

Kramizar, Maria

  • 352 visningar

Gillar

Kommentarer