Måndag igen

Nu börjar augusti nå sitt slut. Några dagar kvar så är vi inne i våran första höstmånad. Jag varken ser fram emot det eller stänger ögonen. Jag längtar att få in Jojo över natten men jag hade gärna stannat i somarmånaderna ett tag till. Sommaren bara blåste förbi liksom. Hann ej alls med. Har inga speciella minnen från denna sommar.

Denna helg gick i "lita-ska-festa" tecken. Vi åkte till Barösund med Mika för att fira forneldarnasnatt. Där var fint på Scola men slött eller heter det trist. Så åkte vidare efter typ 1,5h. Sen ännu till så frös jag att sitta ute på terassen. Joo jag hade fel käder på mej, inte vädret jag ska klaga på.

Igår var Jojo ledig. På lördagen var vi på en långa å skönt terränglänk. Allt är bra med henne, helt som vanligt.Hon är i väldigt fint skick. Hennes kondis är bra och musklerna mår toppen. Nu ska hon när hon kommer in efter betet gå på en kur muscle support och en hoof support. Båds två är HippoStars. Vill helt enkelt pröva dessa bara och se om det ger ännu finare resultat. Jag är ju ingen "pröva det ena och pröva det andra" person men nu ska jag vara det när jag fick en chans så enkelt 👌

Mitt nya favorit morgonmål. Jag hinner ej äta innan jag far på jobb. Jag bara inte hinner. Fast jag sku stiga upp hur tidigt som helst så gör jag allt annat än äter. Så den där är enkelt att hälla i sej helt i egen lugn takt. Den mättar massvis. Chokladsmaken är kanske ett strå bättre. Den är lite för mycket mörkchoklad smak, men bara man dricker den långsamt så smakar den gott. Men även denna är god nog.

Oj vad härligtväder det är idag. Dom lovade ju att hela veckan ska bli fin. Hoppas vädret ej sviker oss. Vi ska hålla tummarna. Nu ska jag fortsätta jobba och imorgon och onsdag står det både skola och jobb på schemat. Jag är nu så innerligt nervös för nya jobbet. Idag om en vecka kör vi igång. Hoppas första månaden går fort så nervositeten försvinner och självsäkerheten kommer fram tillbaka. Varför ska man känna sej så nervös fast man i självaverket ju bara ska lita på sin egen kunskap. Men så är det alltid med att byta jobb, hör till att detpirrar i magen och man får bosätta sej på toan.

...over and out...
-M-

  • 1 500 visningar

Gillar

Kommentarer