Lördags förmiddag

Hur kan det vara så svårt att hitta ett ridtäcke man vill ha. Jag hade ett super Jacksons ridtäcke men fattar ej vart det försvunnit. Hittar det ej. Alla de andra jag har är fleece. Fleec är varmt å skönt, joo, men på klippt häst är det inte alls bra. För det första så åker det bakåt i rörelserna, vilket är naturligt, men det rör sej ej alls frammåt sen. Så det blir det bak pga att hästen är klippt och pälsen då stickig. Så nej, ridtäcket måste vara glatt på insidan. Eller sen ylle på insidan är åxå bra. Men mitt Jackson täcke finns nu nånstans som jag ej har den blindaste aning om. Det kommer nog fram när mitt nya anländer på posten.

Jag är jätte stressad för jag har inga arbetsturer alls insatt för nästa vecka ännu. Jag vill ej vara en hel vecka utan jobb. Detta är det negativa med att vara inhoppare. Även om jag haft nu 1,5mån massvis med jobb, över fulla veckor, så kan det sen mitt i allt komma en vecka helt utan. Men det hinner komma ännu som sagt. Kanske lite ledigt åxå skulle göra mej helt gott nog. Då kunde jag måla hundrummet själv ju ;)

Sku borde ta mej i nacken och åka och hämta kraftfoder åt Jojo. Jobbet börjar 14'00 så måste hinna innan dess. Måste även och köpa lite kvarg och frukter och bär.  Aj joo och hämta ut de två nya vintertäckena åt Jojo från posten. Hoppas de passar och är fina. Annars får man sända tillbaka bara.

Äter ni nå vitaminer så här tids? Funderar på hur fan jag sku få i mej mera energi. Alltså det är ej så att jag är trött av jobbet utan jag är annars bara slut. Man får ju inga vitaminer alls när solen ej ens titta fram för en minut. Jag måste käka vitaminer nu eller så är snart batterina helt tomma.
Oj så jag längtar tills våren. Det är ej långt kvar tack och lov. Tiden går ju så fort så.

Vet ni annars vad, Luna är sitt normala jag igen. Hon lyder och kommer in direkt man ber henne. Så skönt. Hon var ett olydigt monster i nästan en hela månad. Jag tänkte det kommer hålla i sej en evighet. Nu är hon lugn och lydig igen. Helt som hon ska vara. En valp får vara vild men ej ens vuxen hund. Absolut inte. En valp får åxå vara olydigt och trottsa, men ej Luna. Hon är den lydigaste hund jag npnsin haft. Hon är ju ej ens skolad på. Bara helt grund kommandon, hon är bara en naturbegåvning, kallas för det enklaste schäfer :) Nej hon är lättare än mina två tidigare schäfrar. Även om dom åxå var lätta men inget är som Luna.

Ni får ha en fin dag, nu ska jag dra och köpa foder och handla och sen på jobb.
Hörs igen.
-M-

  • 1 767 visningar

Gillar