Lördag 4.3-17

Hej hej på er alla igen. Idag känner jag mej extra glad. Don't ask me why. Jag bara är det. Jag har mått apa sedan onsdagen men idag känner jag mej frisk, endast lite matt. Är på jobb. Tur att jag var ledig to och fre när jag var sjuk 
Jag har inte så mycket klokt att komma med. Tänkte bara höra av mej och bevisa att jag är vid liv. Kanske jag kunde lägga in lite bilder?! Men som ni vet så finns det liksom bara bilder på mina älskade hundar för tillfället. Jag är så upp över öronen kär i Luna. Jag tar bilder av henne konstant. Igen en gång bevisade minhubdflock hur jävla stabil och bra den är. Tänk att de tog emot henne så som de gjorde. Min Hemi, sharpei hanen, är en mycket hård hund. Han äter en hund levande om han så känner för. Jag låter tillexempel honom aldrig gå in med främmande hundar i hundparken. Rasen är avlad till gladiator spel och det märks ofta. Till en människa skulke han aldrig göra illa.
Men när Luna kom så var vi ju då mest oroliga för Hemi, att han ej skulle godkänna henne. Därför var meningen att schäfern kommer först när Hemi ej längre finns, men efter attvi såg hennes bilder så var det kört.... Men hade satt ut henne på foder om ej Hemi godkänt henne. Min flock är så jäkla stabil. Det betyder att ingen av dem behöver vara ledaren utan jag är ledare. De behöver ej fundera på sånt utan kan lita på att det jag gör är helt okej. Nej fan så jag nu igen tramsar. Flyger iväg med tankar igen.

Kolla ej den fula färgen på filten men vet ni den är super. Den är tjock och den hålls på plats. Den torkar fort när man tvättar den. Så även omden ej passar in i vardagsrummet så stannar den där. Luna tuggar ben i en lite speciell ställning som bara hon själv förstår sej på. Hon växer så det brakar. Hennes tassar är större än Hemis nu redan.

Penneli har fortfarande ej haft epilepsianfall sen början av året. Så Juppe lyckades nog igen. Han bevisar varje kväll att hans höfter har absolut inget fel, han ser ut som en badrumsmatta. Jag har nog världens finaste badrumsmatta :)

Världens bästa Cassu och världens bästa häst. Cassu är nog ända personen i världen som jag skulle kunna tänka mej ge Jojo till om nåt händer mej. Båda två gillar varandra lika mycket. Är så tacksam att jag träffade Cassu.

Jag hade sisådär 10cm utväxt. Väldigt mörk, blekte själv och blev pissfärgad. Nu vågar jag ej blondera en gång till direkt för har redan sår i hårbottnet men ska göra det nästa vecka så det gula försvinner. Tills dess ska silverskummet få bo i mitt hår :)

That's all for now gott folk. Ha det gott.

kram, Maria

  • 359 visningar

Gillar