La Luna Ti Fio 3mån.

Hon är allt man kan önska och lite till. Hennes temperament är för bra för att vara sant. Hon snappar upp allt man lär henne och visar åt henne. Galet vild är hon ju nog minsan. Hennes energi tar liksom ej slut. Hon går bra med de andra, endast lilla Baby som är rädd för henne. Men vi ska komma ihpg att en chihuahua på 1,2kg har rätt att vara rädd för allt som är större än hon är. Så ända man måste hålla koll på är att Luna ej får springa efter Baby. Men hon har fattat den saken rätt bra redan. Åt en schäfer säger man i genomsnitt 5ggr så kan dom saken.
Luna har lite lös magen. All mat ändrade ju totalt när hon kom hit. Men det går om med mjölksyrebakterier (heter det så på svenska ens?) och när hon vänjer sej med den mat vi ger våra.
Jag ska mera bilder på henne bara jag får henne att stanna upp ett tag.

Hon ryms ej så bra in i chihuahuaornas bäddar men alltid kan man ju pröva för det. Luna har super stora tassar. Uppfldaren sa åt mej tidigare redan att hon blir stor och har grov benbyggnad, men trodde kanske ej ändå att den var riktigt så här grov.

Men igår var det åxå sorg. Lilla frallan kom ej till Finland. Tänker ej gå mera in på det här på bloggen för Elin och Robin är väldigt ledsna. Jag önskade det hellre varit min Luna än deras fralla som uteblivit. Men nästa helg så kör vi några hundra km och kollar på en annan brindle tik fralla valp. Jag ska göra allt som står i min makt att dom ska få den, även den ända riktiga färgen på en fralla (smak sak).

Nu ska vi packa Luna ibilen och sticka till stallet. Hon ska få springa i manegen. Cassu ska rida Jojo idag. Härliga underbara Cassu.

Ha en fin söndag på er gott folk.

-M-

  • 420 visningar

Gillar

Kommentarer