Kirppu.

Kan man vara så här söt på en bild. Jag kallar henne Kirppu (Loppan), hon har såklart ett långt fint namn i sin registerbok.

Usch så trött jag är. Så där totalt slut jobbad. Men tack och lov så har jag ju mycket lättare nu med häst och stall. Idag bestämde jag mej för att Jojo sku få vara ledig. Som jag skrivit så har hon ju nu jobbats på ett mycket effektivare sätt än tidigare under denna vinter. Så en ledig dag gör bara gott. Så på lediga dagen släppte jag henne i manegen och springa fritt. Hon såg ut som om hon ej fått spribga av sej på ett bra tag. Jestas så hon busade på. Galopperade och skuttade och det slog gnistor från skorna när hon ej visste vart hon slängde bena emellanåt. Hon var så glad. Hon sprang på för sej själv i en knapp halvtimme. Så motion var det ej brist på idag även om hon var ledig från själva jobbandet. Imorgon blir det jumppasarja med sockerbitar. På fredagen en ordentlig skogslänk. På lördagen kommer jag troligtvis ej alls hinna till stallet pga att Luna anländer så sent på em och jobbar själv till 13.30.

På tal om Luna så är jag helt sjukligt nervös inför hennes ankomst. Jag vet att allt är väl planerat osv men det finns ändå faktorer som gör mej lite nervös. Men jag ska vara possitiv och ej stress, allt ska gå Maria.
Jag skulle ej skriva om Luna :) Men tankarna förflyttar sej konstant till henne just nu. Det är oundvikligt helt enkelt.

Måste berätta ännu att Hemi är sej själv. Inga konstiga feber anfall eller liknande. Även Penneli är epilepsi anfalls fri fortfarande. Intressant igen att se hur länge han hålls utan dom. Förra gången var han typ 10månader. Hoppas på samma igen.

Nej men nu ska jag avsluta. Meningen var bara att visa bilden på Kirppu när hon är "blyg" på bilden.

kramizar,
Maria

  • 387 visningar

Gillar

Kommentarer