HopLop idag.

Fuck sånt skit väder. Men hej ändå ska vi ej klaga för nog går vi nu med storm steg mot våren, solen och värmen. Så låt det regna bara så smälter sista snön.
Nu är vi på väg till HopLop, jag, Aada och Mika. Ska bli kul. Vi har redan hunnit äta choklad och dricka trip (jag Battery).
Jag har aldrig varit i HopLop. Visste ej ens att det fanns i Lojo.

Ursäkta den skakande bilden men det är Mikas fel :) Han kör så det skakar.

Efter HopLop är det Jojo som gäller. Eller far hem och hämta Luna först bara.

Igår blev Jojo bjuden på HippoStar Slobber. Hon älskade det. Hon ska börja få äta det varje gång efter ridningen som extra. Mest för att hon ska dricka ännu bättre. Alltså blandar about 2dl Slobber i 5-7l varmt (ljummet) vatten. De älskar denna dricka. Sen på bottnet hittar de ju det allra godaste. Som alla vet så är Jojo kräsen men hon älskade detta igår. Man kan åxå sätta av Slobbern i vattnet ut i hagen för att vara säker på att de dricker. Jojo älskar sin vanliga Mash och jag tänker ej byta bort den. Men Slobbern har liksom mera smak och lämpar sej även just som dricka.

Imorgon ska Jojo & Titta sättas ihop i hagen. De är väldigt goda vänner nu efter att ha fått gå brevid varann i hagarna under hela denna tid. Så är det dags för de svarta att sättas ihopa.

Nu är vi framma i HopLop så nu ska jag avsluta och ge all uppmärksamhet åt Aada.

Ha det gott.
/Maria

  • 362 visningar

Gillar

Kommentarer