Hej kära läsare.

Jag har ej skrivit på några dagar. Bara ej haft tid ochsen har jag kommit underfund med att Instagram är mycket enklare, snabbare och intressantare att använda.

Har ej hänt så mycket nytt i mitt liv. Allt rullar på i sin vanliga takt. Lite bakslag har kommit. Man lär sej av allt så länge man lever. Vissa är som korkskruvar ;)

Jojo njuter av livet. Hon mår som hon förtjänar, allt bäst. Hästarna far ut tidigt på morgonen och kommer nu in 19.00 på kvällen. Jag gillar när de får vara ute hela dagarna. Dom mår bäst så. Hippostar myslin äts med god aptit. Hon gillar den. Hon har nu då ätit den typ en vecka till morgonmål. På kvällen är det fortfarande Racing Mash som gäller med lite Hippostar slobber iblandat. Ska efter denna Racing säck övergå till slobbern helt. Så enkelt att inhandla Hippostar när det går att få rakt från stall.

Igår fick jag mitt tredelade baucher bett. Jag red med det direkt.Vi skulle rida ut med Cassu och Sheikki igår men det började åska och regna så vi valde manegen. Jag kan inte säga ännu att gillar hon bettet eller ej. Men hon gick bra igår, vilket hon gör mest alla dagar. Hon brunstar igen. Vid denna brunst har hon ont i bakredelen av buken, eller liksom bakom skänkeln. Jag märkte det först när jag red sidvärtsrörelser och flyttade skänkeln lite bakåt. Hon gav såna sparkar rakt bak att jag förstog vinken direkt. Även en aningen ont ffamför korset. Vid vissa brunster har hon så här, inget att grubbla över. Bara akta med skänkeln. Jag hoppas Jojo ska gilla detta bett för det sku vara ett bra allternativ till hacket. Jag skulle kunna gå på dressyren med detta bett och annars med hacket.

Penneli är helt utan epilepsianfall fortfarande. Akupunkturen är nog så jäkla bra. Utan den skulle ej Penneli finnas. Luna växer så det knakar. Ingen växtvärk eller nåt, får det bästa i matväg som vi bara kan komma på. Allt för att hon ska växa utan att bena vrider sej hit och dit och utan smärta. Vi är fortfarande helt såld med denna tik. Hon är outstanding på alla sätt och vis.

Nej nu ska jag fortsätta njuta av taxi resan. Så jädrans skönt att ibland bara sitta bak och ej behöva köra själv.

Ha en bra dag och njut av solen. Lyser i allafall för fullt här i Helsingfors.

/Maria

  • 979 visningar

Gillar

Kommentarer