Godmorgon

Mitt morgonmål kanske ej ser så gott ut men det är sååå gott. En halv banan, en kiwi, lite färsk spenat och fettfri kvarg. Bästa kvargen får man från Lidl. Alla gröna smoothien är goda. Man måste bara pröva sej fram för att hitta de man själv tycker om. Förrut ville jag gärna ha jordgubbar i typ allt. Vet ej varför. Dom e visst goda men jag gillar ej när de djupfrysta jordgubbarna tinatsbupp. De blir bäska på nåt sätt. Smakar "dåliga". Hittar jag färska så köper jag, även om ej dom heller smakar så bra denna tid på året. Sen är dom ännu till dyra. Igår köpte jag lax och idag ska jag ära andra delen av min lax bit. Imorgon har det gått en vecka utan sötsaker och energidrinks. Jag saknar min Battery varje jävla dag och jag gråter nästan efter lösgodis, men NEJ! Jag har bestämt mej och håller fast vid det nu. Åtminstone inga sötsaker på hela januari. Måste få bort sötbegäret och sen vänja om mej att man kan faktist nöja sej med att ta fast en rad choklad från plattan eller 5 stycken godisar från lösgodispåsen. Man behöver heller ej äta dessa saker dagligen. Man kan göra det fast på lördagen och då med lite gräns. Jag tänker liksom ej förbjuda mej för sötsaker, inte alls. Måste bara liksom komma bort från "måste få" känslan. Min huvudvärk är helt borta nu. Gud så man kan vara beroende av Battery. Första dagarna var tunga som fan. Huvudet höll på explodera och det var segt att jobba. Men bara att stå ut. Nu är det helt borta.
Heller inga rött kött alls sen 1.1-18. Inga ont i gallan på en vecka och heller inga Litalgin (gallmedicin) taget. Min galla tackar mej tror jag nu nog. Idag ska jag åka och köpa min B och D vitamin som Fiioli föreslog och som hjälpt henne.
Igår åkte jag ju glatt till centrum och skulle handla Jojos mat och så vidare men fan det vart ju Trettondagen. Mitt i allt fick jag väldigt iver att åka på jobb, nåt jag ej hade innan jag visste att det vart röd dag. Rödadagar är ju arbetarens bästa vän :)

Som det nu ser ut så ska jag vara ledig en vecka gott folk. Känns bra på ett sätt men jag verkligen helt på allvar älskar mitt jobb. Jag har aldrig haft en sån känsla som jag har där förrut nånstans. Alla arbetskompisar är så jäkla häftiga och trevliga. Alla väldigt olik varan men så sjukligt härliga. Att ha en sån känsla gör att man ej vill vara hemma en vecka. Man vill jobba. Man ska brinna för sitt jobb heter det visst, tror absolut jag gör det :)

Mika åkte till hallen med Audin. Volvon ska slippa på spa ikväll, Audin nu först. Vi ska fara till terräng med Jojo 12 tiden. Luna ska ut och springa och eftersom jag far över stora vägen så kommer Mika med. Jag vågar ej ännu ta Luna med mej dit ensam medan jag rider. Är helt enkelt rädd för stora vägen, att hon ska bli skrämd och hoppa ut på vägen innan vi ska gå över den eller liknande. Jojo är det inga problem med. Hon blir ej skrämd för nåt alls så.

Igår efter jobbet, slutade 21.00, åkte jag och sköta muggen. Vet ni stan alla skorvor/skorppor är nu borta från inresidan åxå. Det kändes så fint igår. Nu kommer det nog bli bra. Nu när det är fruset och jag hittat rätta produkterna att använda. Fast jag använder nog allt för mycket av dessa produkter fick jag höra. Jag är så rädd att missa minsta lilla fläck så sätter liksom salvan över högt och lågt. Gör inget, måste få det bra. Lyckas jag nu så lyfter jag Solheds till skyarna efter detta. Har aldrig provat deras produkter innan ju.

Nej nu ska jag göra ett skolarbete. Igår blev det klart att jag ej alls behöver gå nån IA. Fattar ni inte en ända vecka utan rakt ut på ET bara sen vid nåt tag. Så glad. Nu är jag glad att jag jobbat så många år inom vården innan jag började studera. Det gör allt så mycket enklare. Så min nästa skoldag är tror jag 19.3. En vecka ET innan det bara.

Ha en fin lördag allihopa. Njut av det underbara vädret. Det är tort och fint ute.

  • 1 739 visningar

Gillar

Kommentarer