fredag 18 augusti

Så blir det snart veckoslut igen då. Vi skulle ha Juho träning på söndagen men tyvärr avbokade han den pga problem med sin flygresa. Hade gått att ordna till lördag kväll efter 20.00 men passar tyvärr ej mej för vi har redan andra planer för imorgon.

Sen ska jag även medd la det otroligt härliga beskedet att Sebastian och Emma ska änteligen få sin staffi valp. Efter att vi säkert ett halv år letat efter den perfekta staffi tik valpen så har vi änteligen hittat den. Igår kväll börjar v allt klart. Men den kan ej komma till Finland alls före 1.10. Den är helt bebis ännu och det behövs en del vid importer. Tack och lov inget nytt för mej efter som jag importerat många hundar, även exporterat. Men hon är den mest vackra lilla valp. Känns som jag sku få ett till barnbarn ju :) Först lilla frallan Lucy å nu staffin.

Hon blir såklart helt svart. Hennes båda föräldrar är så svarta att de nästan är blåa. Vi har letat efter "den rätta" valpen i såväl Sverige som UK. Men slut funderat på det, nu är den funnen och reserverad.
Finns ännu 4 svarta hanvalpar i samma kull om nån är intresserad. Denna kull kom först igår till försäljning.

Nå det var allt om den lilla valpen for now.

Allt som det ska med häst och hundar.

Igår fick jag datumet för nya jobbet, börjar 4.9-17. Spännande men nervöst. Mest nervöst att min tid ej ska räcka till alla skolarbeten. Kommer jag ännu ångra mej att jag ej bara satt mej på skolbänken och skuha jobbar 2-3dagar i veckan och under IA perioderna levt på det fjuttiga studiestödet. Men jag tror jag valde rätt. Normal lö, super korta IA perioder med nästan bara visningar direkt. Max två närstudier i veckan nu och då. Tar jag ej fel så var det MAX 30stycken dagar på skolbänken augusti2017-maj2018. Så det är ej mycket. IA går ju automatiskt eftersom allt sköts på mitt nya jobb. Men fortfarande är jag äckligt nervös. Ska jag klarar detta?! Joo jag ska nog, jag gör allt för att klara det. Plugga på egenhand är ej min starka sida....

Hoppas ni har en fin fredag ❤
-M-

  • 1 614 visningar

Gillar

Kommentarer