Flytt

Vi har flytta framför oss. Inte "vi" utan Jojo. Fick på söndagen meddelande att alla hästar ska bort från stallet, så vad säger man annat än "okej". Första reaktionen var som en kalldusch men nu känns det faktist helt bra. Känns lättande. Vi har ju vetat att detta är på kommande vid nåt tillfälle för det har hoppats så fram och tillbaka hela tiden med allt. No hard feelings.
Så på lördagen flyttar vi henne om bara transport saken nu ordnar sej. Jag är ledig då så det är bästa dagen. Ända jag stressar för är ju nu då igen att kommer Jojo äta. Kompis får hon nog så ensam blir hon inte i hagen. Joo först men efter typ en vecka när hon känner sej hemma så får hon en hagkompis. Det är för mej den absolut viktigaste saken att hon ej blir ensam igen i hagen. Sen är ju Jojo väldigt kräsen med hö. Hon äter hö hellre än kraftfoder men endast om höet är bra. Höet verkade väldigt bra i nya stallet när jag snusade på det igår så tror hon ska äta det nog. Eller silage är det men väldigt torrt sådant vilket hon ju är van med från nu åxå.
Jag hoppas hinna klippa henne på lördag förmiddagen. Men nu då så ska vi bara hoppas allt kommer gå bra för min svarta diamant. Jag tror i allafall vi kommer trivas. Allt kändes bra igår när vi var och skriva hyreskontrakt och där var rent och prydligt. Ni får se bilder på lördagen när flytten är gjord sen.

Hemi mår annars bra nu. Hans vikt har gått upp hela tiden och han ser ut som han ska göra. Han äter ej längre illamående medicin, ej heller aptitretande. Ha ej behövt ges alls under hela veckoslutet. Han har till och med lekt med en boll igår. Han är ingen som annars lekar och fjanttar sej utan han är stencool. Penneli är epilepsi fri, eller menar anfallsfri.

Vädret, oj detta härliga väder. Det smällter över alls. Fåglarna kvittrar varje morgon när man släpper ut hundarna. Man blir så glad av det. Jag sku vila börja måla staketet på gården redan :)) Nej jag fattar nog att det ej går men jag sku vilja göra det. Bara det blir torrt och varmt så då ni ska jag nog måla det. Hundarna älskar att springa ute så mycket dom bara får nu redan. Även de nakna. Solen värmer riktigt ordentligt just nu.

Mina tankar lite på annat håll nu så får ej till allt jag sku vilja skriva. Blir mera en annan gång. Ha det fint och njut av vädret.

-M-

  • 359 visningar

Gillar

Kommentarer