Ett litet hallåå.

Vill skriva fast jag igen ej vet vad jag ska skriva om. Men nåt kommer jag kanske på. Kan väl berätta åt er att min galla är väldigt jävlig mot mej just nu, dagligen. I torsdag ska jag besöka doktorn. Måste tyvärr under kniven nu, när jag går med på det bevisar det att min smärta är väldigt kraftig. Jag lever på soppor och vispgröt just nu. Av dom är chansen minst att jag får riktigt ont. Lite ont har jag konstant ju. Nå det går att fixa så ingen panik.

Jag kunde ej rida igår, vilket jag visste redan hemma. Men jag lekte med Jojo på uteplan en god stund. Hon är en av de mest smarta hästar jag nånsin träffat. Man kan liksom lära henne vad som helst från marken. Tyvärr vet jag hur man lägger in filmsnuttar, annars hade jag visat er hur hon lyder mej lös. Hon byter varv fast tusen gånger av och an när jag ber henne, kan ej förklara. Måste se om jag kan klura fram hur man sätter film så får ni se själva. Det har torkat jätte bra i stallet. Hagarna börjar se torra ut igen. Härligt! Våran gård är allt annat än torr. Där är snö ännu å så jäkla vått. Vita hundar på våren är ett kaos. Inte för att en 4månaders schäfer valp är destu bättre när det är vått ute.

Idag tror jag att jag tar Jojo i grimma och Luna med och går ut och gå. Vet ej om jag kan rida, eller kommer det göra väldigt ont. Vet ej. Är skit rädd för smärtan. Nå men nåt ska jag hitta på med Jojo i allafall. Som jag sagt så behöver ej hästen vara "ledig" bara för att man ej hoppar upp på den. Viktigast att den får röra på sej. Det har setts vargar i Galoppskogen igår. Varningen är utsatt på FB fick jag höra. Jag är faktist ej rädd för att en varg ska hoppa på mej och Jojo eller liknande. Men jag skulle never ever ha mina hundar lösa där i skogen. Jag skulle vara rädd att vargen tog hunden och släpade iväg med den. Jag skrattade igår åt Irina att vargarna kommer dit jag far. Dom förföljer mej visst.

Vet ni annars att Luna har blivit så duktig. Alltid har hon varit duktig enligt mej men nu är hon ännu duktigare. Hon gör inget illa alls även om hon hamnar vara ensam medan vi är på jobb. Våra hundar har ju den lyxen att de nästan aldrig behöver vara helt ensamma. Det är endast när Mika har morgonskift som de är ensamma 4h. Fast nu när jag skrev så där så har hon antagligen ätit sej genom väggen från vardagsrummet till sovrummet vårat :) Nej skämt och sido.

Vi hörs igen. För ni som har lust att komma på hästloppis så tävlingen är ändrat så att den börjar redan 10.00, samma gäller loppisen.

-M-

  • 299 visningar

Gillar

Kommentarer

MariaLA
MariaLA,
Hej, kul att du tittade in. Hjärtligt välkommen igen. Ha en fin dag
nouw.com/mariala
Lillemmish
Lillemmish,
Heidi,
Visste ni att d ha sprungi vargar både vi sportplan å vi avstjälpningen? Båda platserna nära ert. Åtminstone ha jag hört så
stallsolinter.com
MariaLA
MariaLA,
Nej det visste jag inte om. Nå jag är som sagt ej rädd för vargarna. Eller joo jag skulle ej lämna hundarna ute på gården sent på kvällen/natten ensamma nu när du berättade det där. Vi hade ju sex vargar i Skogböle rakt nedanför betena och dom tog ej ens fårena. Var löste/hörde du det där? Är det samma vargpar månne som rört sej i Snappertuna och Galoppskogen?
nouw.com/mariala
Heidi,
Det va en släkting ti mig som såg dom ena gången, andra gången bara hörde jag om det. Men vet inte alls varifrån dom kommit.
stallsplinter.com
MariaLA
MariaLA,
Bara dom ej kommer å hälsar på oss är jag glad. Att dom ej ser mina hundar som vandrande biffar 😉
nouw.com/mariala