Epilepsianfall

Måste bara skriva ett snabbt inlägg. Penneli hade ett epilepsianfall idag på morgon tidigt. Lika kort som alltid, typ 20-30sek bara. Men anfall ändå. Så nu ska jag imorgon ringa Juppe och be han ge Penneli akupunktur i onsdag. Han brukar ha rid att ta emot oss alltid när vi ringer så hoppas han har det nu åxå. Det behöver ej komma flera anfall men oftast så kommer det flera när det kommer ett. Det är liksom som ett mönster som följs. Vi har åxå nästan säga att vi väntat på vilken dag det ska komma. För det är länge sedan senast.
En sak som ännu nu bara oroar mejen aning är det att Juppe (akupunktur mannen) säger att vi ej ska låta Penbeli gå i narkos. Men vimåste göra det föe han har tandsten och tänderna måste putsas upp. Jag ska fråga våra veterinär att går det att endast ge honom mini lite lugnande, så han ej skulle helt och håller vara nersövd. Narkosen kommer 110% säkerhet ge honom anfall. Sen vet vi ej att får vi dem i styr mera efter det. Men vi måste putsa tänderna han. Så det är bara att chansa.

Men Penneli är skött för epi nu 5år och med så bra resultat så jag tror allt kommer gå bara bra. Vi har bra rutiner i hur han nålas osv så jag är possitiv även om jag tänker negativt lite emellan.

Ursäkta för ett så kort inlägg. Men är på jobb.

Ha en fin dag!

  • 1 605 visningar

Gillar

Kommentarer