Där satt det.

Jag är så glad. Skrev tentamen i läkemedelsmatematik och fick godkänt. Som sagt så är det absolut det jag tycker är svårast under hela studietiden, just matematiken. Man får ej ha ett ända fel. Den teoretiska delen som hör till matematiken är ej lika svår enligt mej. Men har även den godkänd. Nu har jag paus i skolan ända till 19.3-18. Kallas super skönt med sköna kling i ordena.

Jag började idag i skola fundera på en sak. Jag har ju snart klart allt det. somska vara klart innan jag stiger in på kompetensområdet mitt. Jag går i januari ut på två veckors IA. Den är på riktigt fem veckor. Men nu får jag tacket för hur flitigt jag jobbat under många år. Jag hade även kunnat göra min ET vecka utan att alls gå IA nu när jag jobbar där jag ska göra IA. Men det visste jag ju inte då. Ska ae om jag kan ändra på det ännu så jag skulle göra fast en vecka IA och sen direkt min ET vecka. När det är slut så går vi in på rehabilliteringen i skolan och sen är det över inför sommaren. I höst går jag in för Äldreomsorgen endast, i två etapper och så blir jag klar till julen. Jag hade gjort detta tidigare om jag hade vetat att jag skulle få så mycket till godo och kunna avkorta mina studier så här. Men bättre sent än aldrig.

Sitter hemma och pustar ut lite nu. Skulle idagefter skolan bara vila, vara i stallet osv men de ringde igår igen från jobbet och erbjöd mej arbetstur så tog emot alla som fanns. Så ska på kvällsskift helt snart. Skulle gå med Mika å Luna till julgatsöppningen men väljer såklart jobbet framför att stå ute och frysa i stan. Jag är ledig, som det nu ser ut lördag och söndag, så då kan jag stå ute eller vila sen nog.

Jag har inte så mycket att skriva. Ville bara berätta hur glad jag är just nu pga av tentamen och mina förkorttade studier❤
Troligtvis har jag, som det nu ser ut, fast arbetsplats direkt när jag slutar åxå. Jag kan ej söka om den nu i början av året pga att jag ej har examen ännu. Men låter lovande inför framtiden.

Ha en fin helg ❤
-M-

  • 779 visningar

Gillar

Kommentarer