Alla fula ord man kan finna.

Morr spy faan crap osv min telefon föll i golvet och mår inte alls bra längre. Fattar ni att jag aldrig tappar mina telefoner i golvet.Dom går aldrig sönder utan jag byter pga att dom helt enkelt blir slut, av slitage. För 15min sedan tappade ni den här i golvet. Jag märker direkt att nåt hänt i den. Den segar vilket den verkligen aldrig gjort innan. Jag vet ej att är det Telia som segar eller fick min mobil hjärnskakning helt enkelt. Den flög riktigt ordentligt. Jaganvänder ju aldrig min dator, jag göra allt via mobilen. Så jag har ej tid med nåt som slöar utan allt ska fungera och det illa kvick. Vad ledsen jag blir.

Med hästen har jag haft så kul de senaste tre dagarna. Alltså innan ni missförstår mej så måste jag väl tillsätta nu att jagnog alltid har kul med henne men vi har haft så där extra kul ihop. Igår när vi var och klättra så märkte jag mitt i allt att nu kom mjölksyran på helt mitt i allt. Då gäller det att sluta med klättrande för annars kan man göra mera illa än nytta. Hon var så slut i hela kroppen att hon bara gick med huvudet ner flera 100meter. Idag ska Jojo vara ledig. Helt ledig. Hon ska liksom stå i hagen och vara helt helt ledig. Annars brukar ledig vara lös i manegen/ridplan eller ut och leda henne i terräng eller dyligt.Men idag är det att bara få vara. I söndag ska jag träna för Eva Siivonen, första gången på många många år. Gillade henne tidigare i allafall, ska bli intressant att pröva.

Imorgon måste jag helt på allvar fixa Jojos man. Alltså hennes man växer till det dubbla på en månad. Hennes man växer med helt grym fart. Visst är det bra men man hamnar rycka den så ofta. Eller fixa den med kniv går åxå men blir ej lika fint som att rycka den.

Vet ni jag har igår och förrgår tagit bara halv medicin utan att få ont. Tror gallan börjar lugna sej lite.Men jag vågar ej lämna helt bort medicinen, vågar heller ej äta nåt svårsmällt eller nåt lite mera fett. Eller kanske jag kunde men då skulle jag ta mera medicin innan.

Så fint väder vi hade igår igen. Hundarna älskar denna tid när de märker att de ej behöver spänna sej längre av att det är för kallt ute. Luna sover som en stock nätterna igenom. Jag är så stolt över hur hon växee. Hon är så jämn utan att bena skulle vrida sej hit eller dit. Hon har ingen växtvärk heller. Även om man skulle tro att hon skulle haft det redan. Hon äter bra, får alla extra vitaminer och oljor som hon behöver. Hon äter minst 1kg vom (komage) per dag och där till torrfoder. Hemi blev 5år yngre när han började leka med Luna. Han leker dagligen så glatt och vilt som jag inte sett han göra innan. Hur skulle han ens kunnat göra det innan när han ej haft nån lika stor som han att leka "riktiga lekar" med. Han har liksom fått en ordentligt energy boost.
Penneli är utan anfall igen efter besöket hos Juppe. Hoppas Juppe lyckas med mej lika bra som med han lyckats med mina hundar alla gånger. Gud vad skönt det sku vara!

Imorgon, lördag, är jag ledig. Eller bortsätt från en helt kort sak som måste skötas. Men jag kallar det ledigt. Jag ska sova minst till 10.00. Det är mitt mål imorgon.

Hoppas ni haft en bra vecka och hoppas erat veckoslut kommer var skönt.

/Maria

  • 1 031 visningar

Gillar

Kommentarer