8.5-17 måndag.

Hej alla, nu ska jag blogga :)

Ett inlägg känner jag att jag måste skriva. Det händer ej så mycket speciellt så blir inte så mycket att skriva om.

Livet löper på som vanligt. Jag jobbar, sköter hundarna, rider och tar han om Jojo.
Allt med Jojo är som det ska. Hon är fin att rida. Pigg och glad. Sej själv med andra ord. Går fortfarande i terräng tre gånger per vecka och det är absolut ingen skillnad om jag sen är ensam eller har sällskap så är hon alltid lika "säker" i terrängen nu för tiden. Senaste gångerna har hon varit lite väl het, så att det varit jobbigt. Men heter menar jag ej "pompig häst" utan jag menar gå upp i varv och stressa upp sej själv när man håller in. Det är Jojo. världens lugnaste om man ej kräver nåt men kräver man arbete så blir hon het. i terrängen är hon alltid väldigt ivrig. Men hellre het än lat :)

Luna växer så det knakar. Ena örat hänger just nu för hon byter tänder. Hoppas det stiger snart, annars teipar vi det. Finns ej nåt fulare och mera "utseende förstörande" än en schäfer med hängande öron. Eller över huvudtaget öronen fel på vilken ras som helst.

Penneli håller sej epilepsifri. Dali och Vanessa har diaré för tillfället. Ringde veterinären och hon sa att det just nu gpr hos hundarna. Med Vanessa måste man vara noga för hon är ju så gammal så hon får ej torka ut.

Där ser ni, inget intressant i mitt liv. Allt löper på exakt som det ska :)

Där är lite bilder från senaste veckorna :)

Ha det bra så ses vi igen.
Kramar, Maria

  • 777 visningar

Gillar

Kommentarer