8.2-17 onsdag

Måste skriva upp allt även här för att koma ihåg allt in i detalj. Inget av det här är säkert för någon annan intressant, men ni väljer ju själv att läsa eller låta bli. Hemi, min stora oro! Efter alla medicinering igår fick jag han att äta vomm (naudanmahaa). Så aptitretande medicinen gör rätt för sej. Eller åxå känner han sej bättre och helt enkelt är hungrig. Han åt vid två olika tillfällen igår. Jag hatar han "för hand". Igår var jag så jäkla orolig bara för att han vill sova så gott som hela tiden. Jovisst han är säkert så jäkla trött efter den skyhöga febern och medicinerna och att han spytt dagen innon osv. Så fast alla blodprov visade sej vara normala så är jag fortfarande lika orolig. Jag kan ej släppa taget om denna oro. Jag är säker att nåt är fel ännu. Han är ej som han ska! Jag känner min hund. Två olika veterinärer, två ggr blodprov, och ingen hittar nåt fel på han. Är jag knäpp eller???
Ute är han sej själv nog. Löper runt på gården som alltid och vaktar små hundarna. Han har sovit hela natten och så har även jag gjort. Jag har sömnbrist som är så stor att den inte ryms i detta universum. Men vad gör man inte för sina djur.
Kan han inte nu bara bli sej själv. Jag måste bara kommaihåg att det värsta vore njurarna och dom är helt normala.

Cassu red Jojo igår. Tacka gudarna att hon finns och ställer upp som en räddande ängel. Även idagska Cassu ta Jojo. Vågar ej ha Hemi ensam så många timmar och jag har idag värsta möjliga mängd jobb. Mika hamnar börja sin kvällstur redan 10.30. Hur typiskt är inte allt detta just nu.

Penneli är fortfarande epilepsi fri. Tack och loven possitiv sak.

Mera än detta har jag ej att skriva just nu. På åtrekommande får jag väl säga.
Ha en fin dag.
-M-

  • 335 visningar

Gillar

Kommentarer