5.3-17 söndag.

God förmiddag gott folk. Vi sitter pigga och förväntningsfulla i bilen på väg mot Lahti. Idag har den stora dagen kommit att Robin och Elin änteligen ska få sin franskabulldog. Meningen var att deras valp skulle komma med Luna till Finland men tyvärr inträffade nåt mindre trevligt och saken blev ej som tänkt. Inget vi kunde nåt åt. Men nu ärdagen inne att den lilla frallan ska komma hem till dem. Samma fralla är det som sagt ej. Men samma färg, brindle, och tik såklart. Spännande. Känns lite som att jag ska få ett barnbarn idag. Pirrar i magen så där häftigt.
Luna är såklart åxå med i bilen. Hon ligger bak i hundutrymmet. Så jädrans bra hund att ha med sej i bilen. Säger inte minsta lilla pip. Ligger bara och sover hela tiden.

Håll nu tummarna att lilla valpen är okej så vi kan köpa henne. Att det ej ska bli besvika ungdomar igen en gång i baksätet.

Vädret är bästa möjliga att köra i. Torrt på vägarna och solen verkligen värmer otroligt mycket nu redan. Skönt! 170km är ju inget annars heller, är van från hundutställnings tiden att sitta från södra Finland tillnorra Norge i bil. Därefter ställde man ut sin hund ett par timmar för att sen starta tillbaka hemmåt. Ibland hamnade man stanna här och var på nån rastplats för att sova en timme. Idag skulle jag ej klara det längre. Ålderdomen kommer ej ensam om man så kan säga :)

Jag berättade tidigare att jag var spysjuk ett par dagar. Igår trodde jag att det kommer tillbaka. Jag mådde så apa hela jäkla kvällen. Men ändå smakade det äta helt okej nog. Maten hölls även i mej helt bra. Jag vill ej må illa nåt mera. Det är en plåga.

Nu ska jag underhålla Mika medan han kör. Ungdomarna har stängt sina ögon i baksätet, söta Robin och Elin.

Kommer bilder på lillingen senare.

Njut av söndagen.

-M-

  • 360 visningar

Gillar

Kommentarer