3.8-17 torsdag

Bloggen lider. Eller kanske ej lider men jag känner att jag bara ej får till det att blogga alls just nu. Säkert blir det mera aktivitet här igen när hösten kommer. Just nu "har man ej tid". Läses mera som "tar ej tiden till att blogga".
I allafall är jag tillbaka i varddagen och på jobbet. Kändes igår sk*t men idag känns det redan bättre. Jag är ej gjord att ej jobba, jag är gjord att jobba för att hålla rutiner och må bra. Visste, semestern var helt kul men inte skulle jag kunna leva så länge inte.

Jojo tappade en sko på lördsgen. Men ingen panik, hon ska skos imorgon. Oskar håller sin status och dyker upp lika fort varje gång.  Nu var det heller ingen panik för när hon går på bete så kan hon ha lite sommarlov utan att hon mår dåligt av det. Men det går att rida i manegen även om skon skulle vara borta nog. Jojo går ute ännu denna månad. Hon trivs så bra och vädret är lovande. Under hela förra månaden har hon haft flug/regntäcket endaste en dag på sej. Hon är en häst som drRepel fungerar perfekt på. Man sprayar henne och alla kräk hålls borta. Inte ens de störst kräken äter på henne. Jaa men allt med Jojo är toppen. En ung supersnäll trevlig tjej börjar från och med denna månad rida Jojo 3dagar i veckan. Känns väldigt bra att jag tog steget bort feån min egoism och satt Jojos välbefinnande före mej själv. Jag gillar ju ej ge henne åt nån annan. Detta bara för att hon är min och ingen annans. Men nu vände jag då tankarna helt till Jojo. Mår hon bra av att stå mina långa arbetsdagar? Är det rättvist mot henne att "bara vara" pga att jag ej hinner till henne 7dagar/vecka? Nej, hon vill nog röra på sej dagligen, då mår hon bäst. Inte rör hon sej på samma sätt i vinterhagarna som nu. Så nu har vi trevliga Eve som motionerar och pysslar om henne några dagar i veckan och jag kan jobba långa dagar (8-19) med gott samvete.

Hundarna, jaa med dom är allt bra. Penneli har inga anfall och är vild och pigg. Luna växer fortfarande, växtvärken har minskat betydligt. Hemi har ej haft några feberknäppar alls. Så allt är bra med dom❤

Nästa vecka ska våran terass börja byggas. Jag tänker ej säga ett ord om hela bygget, bara låta Mika fixa och laga allt själv. Han har semester ännu och det blir bäst när jag ej springer runt och gnäller om allt. Han kan sin sak nog utan mina laserblickar.

Nej vet ni, jag har absolut inget att skriva så där automatiskt och naturligt nu. Jag får tvinga mej att få till nåt alls. Så nu slutar jag. Lovar till hösten att bli flitigare igen. Jag ska börja skriva mera om Jojos träning osv nog igen.

Ha det bra tills vi ses igen.

Kramizar.

  • 1 068 visningar

Gillar

Kommentarer