28.10 2017

Suck för hur jag mår dag ut och dag in just nu. Pröva att sätta handen för munnen och andas ni så. Kan berätta att efter ett tag så blir det svart för ögonen och du blir helt kallsvettig när du ej får den syren du behöver för att fungera. Joo med den "röda" astmapipan är det okej men endast just när man tagit den. Annars tycker jag ej medicinen hjälper nåt och lungan har ej ändrat alls. På måndag ska jag igen på koll.
Jag måste idag göra massa saker. Jag vet ej hur det ska gå ännu men tur så får jag hjälp. Måste fixas idag helt enkelt. More about that later!
Jag har ej så mycket att skriva just nu helt enkelt. Mycket jag vill skriva men kan ej göra det just nu, men det kommer.
Tack och lov så regnar det så snön försvinner. Jag hatar snö över allt på jorden. Har skor med hockhål osv redan så blir ej problem med det. Dock kan jag ej sätta i hockar innan Jojo är van med sin nya flock. Att inget händer liksom.
Nej nu ska jag stänga Viafree och åka till stan ett varv.
-M-

  • 808 visningar

Gillar

Kommentarer

Channa
,
Ny flock ?? Bor hon int i Dragsvik ?
MariaLA
MariaLA,
Nej det bor hon inte. Jag ska skriva ett inlägg om det. Ibland skulle det vara bra att lyssna på folk, så skulle man undgå onödig stress. Mera om detta i eget inlägg👍
nouw.com/mariala
MariaLA
MariaLA,
Joo flera sa det äänellä men man tror ju ej alltid på allt innan man ser det själv. Men no hard feelings 😊 Jag var dum som ej lyssnade på de som redan genomgott samma som jag nu gjorde.
nouw.com/mariala
Channa
,
Tänkt nog säja åt dej då men visste att du märker nog själv snart.........folk måste få bilda en egen uppfattning först
Channa
,
Synd på kiva plats att en skall regeras av en som abolut inte vet eller kan nåt om hästar och som skall bestämma hur andras skall skötas :/