2.6.17

Men hör ni nu får det räcka. Det var minusgrader idag på morgonen när jag steg upp och det är sommar. Det blåser grymma kalla vindar. Vad ska man säga. Man ska ej gnälla på nåt man inte kan göra nåt åt men nog fan i mej får man klaga. Skulle det inte blåsa så skulle det ej kännas så jädrans kallt. Nå nu var det färdigt pratat om det eviga vädret igen en gång.

Igår var det en spännande dag på ridplanen även för min mogna dag. Geopad balarna hade kommit. Hon är aldrig liksom helt rädd för nåt utan hon kan bli spännd. Spännd tillsammans med hetheten kanvara lite jobbig. Det var den igår. Jag var så mör i hela kroppen. Men skönheten dansade på som bara den. Slutskritten gick ej på annat sätt än att leda henne, hon bara trippade. Byten satt där de skulle. Nu ska jag previs åka igen till stallet för att rida.Idag tänker jag fara till sandgroparna. Luna ska få komma med och springa. Luna har helt mini lite växtvärk ännu i vänsterfram men inget som skulle störa henne. Hennes ben är raka och fina fast hon emellan går lite orent.

I måndag börjar mangen tömmas på sand. Sen kommer den nya sanden. Riktig manegesand som blandas med den svara geopaden. Kommer bli helt super fint och bra att rida på. Väntar med spänning att få prova rida på nya underlaget. Så om nån vecka ska jag rida i +25grader i manegen. Måste ju testa det direkt såklart.

Jahaa nu blev detta kortare inlägg än jag hade mening att det skulle bli. För nu måste jag byta kläder och dra till stallet.

En sak till, jag är så innerligt glad att en av mina "hästvänner" kommer om en vecka att flytta till Dragsvik med sin häst. Ska bli kul.

Ni vet aldrig hur mycket jag skulle vilja betäcka Jojo. Hur mycket jag sku vila ha ett fux hingstföl (läses skimmel eller brun/svart stoföl). Jag skulle vilja göra om samma kombination igen med hopp om att få det jag ej önskar mej. Varje för den hingsten lämnar med halvblodsston är så jävla resliga, sunda, bra benstom, korrekt byggda och VACKRA.

Nej nu måste jag sluta. Ha det bra alla läsare 💖
/M

  • 603 visningar

Gillar