26.11-17

Ett snabbt inlägg. Jag lever, hundarna lever och hästen lever. Känner mej dock mera död än levande. Ni som jobbar fullt och studerar vet vad jag menar. Men hur klarar ni er som ej jobbar fullt medan ni studerar? Vad är hemligheten bakom det? Leva på mannens inkomst? Ta studielån? Berätta, jag vill veta. Jag skulle behöva mera tid för skolan för det här är för jävla tungt rent ut sagt. Inte bara det men mii kompetensområde är ändrat till Äldreomsorgen. Skulle måste studera sista året i hesa annars. Sker så mycket förändringar från å med 1.1.18 pga alla jävla tröga politiker som ej fattar ett piss men ändå ska röra om i gröten. Men ingen skada skedd. Som det ser ut nu så blir jag klar redan 12/2018!! Alltså ett halv år innan beräkna (5/2019). Tjohej säger jag. Tills detta behövde jag bara jobba på lite extra, arbetskontrakt på en avdelning. Erfarenheten har jag från tidigare och den är ju guld värd just nu. Jag behöver gå inga IAn  mera än 1-2veckor och sen ET veckan såklart så jag visar mitt kunnande. Vissa saker behöver jag ej annat göra än bara visa mitt kunnande i 👍 Så ett år kvar så är skolan över. Känns skönt även om jag vet att där är massvis tenter och teorier som kan göra guppar på vägen.

Luna fyller ett år nästa vecka. Tänk er hur tiden går. Hon är en pärla. Så fin,lugn, lydig och framför allt smart.

Jojo mår toppen. Har satt på hull som planerat. Äter hö i rätt mängd och av toppen kvalitet. Vi trivs båda som fisken i vatten.Lugnt och skönt, bra rutiner utan en massa förändringar konstant, inget skrik eller gnäll. Klippas måste hon även om jag hoppats på att ej måsta göra det. Svetten rinner av henne.

Jag har nytt jobb, på avdelning då som sagt. Finns ju även kvar på det gamla. På nya jobbet hoppas jag på fast anställning direkt när jag är klar i skolan. Det är så gott som livat åt mej redan men man ska aldrig hoppas för mycket. Men i allafall så trivs jag super bra på avdelningen. Trevliga arbetskompisar. De sa efter första turen med mej att jag är väldigt trevlig att jobba med och så sköter jag allt så aktivt. Varför stå å hänga på jobbet? Spende
rar hellre mitt hängas med att lite smeka en patient över kinden ett par gången. Kan vara ända närheten den får den dagen och då vill jag gärna vara den som ger den.

Jahaa nu fick men kärlek för sej att vi ska åka till Nummela HongKong så då blir det så. Sen hem till miljoner skolarbeten.

Har jag månne ens nå läsare kvar? Jag är ju ej så ivrig längre här på bloggen. Känner att jag kanske borde stänga ner den bara å fortsätta på Instagram.

Ses igen, om ej här så på Instagram som sagt. Aktivare där 👍
-M-

  • 624 visningar

Gillar

Kommentarer