2.12-17 lördag

Goodmorning säger Dalin❤ Jag har sovit ända till 8.30 idag och jag verkligen behövde det kände jag. Vi har haft helt sjukligt jobbigt i skolan i 5-6veckor och jag har jobbat så gott som vanligt därtill. Gårdagens kvällspass tog på. Brukar ej känna mej svag och trött men nu gjorde jag det. Tack och lov hade Mika lagat mat klart åt mej tills jag slutade.

Hej vi har snö hörni. Så här sku det få hållas så sku allt se ljusare ut och det sku hållas rent. Borde vintersko hästen bara. Eller jag har hockhål nog men har såklart ej haft hockar när det ej behövts. Måste packa in mej i bilen nu och åka till Virkby efter en låda hockar bara. Fast som vi vet så skruvar jag på hockarna så börjar det regna. Vill ej ha dom i onödan ifall hon trampar sej. Sen om hon trampar sej och står i lera så kan det gå dåligt med såret.

Jag ska ha ledigt veckoslut, har jag i allafall planerat. Jag har så svårt att säga nej ju. Gillar mitt jobb så mycket. Men jag skulle behöva ledig helg nog. Jag tänkte idag att jag sku ha lagat ett litet julbord åt mej å Mika. Kanske borde fråga om jag sku ha turen att få hem mina söner och äta åxå. Tvivlar, de har sina egna små familjer och det är ju lördag, så de har säkert andra planer. Men så ska de ju vara åxå.

Idag borde jag ta mej i nacken, eller denna helg, och klippa Jojo. Nu kommer jag ha så mycket mera tid att rida igen när jag ej ska sitta alls på skolbänken. Lyx på högsta nivå. Jag ska försöka att ej klippa hela henne utan bara halva. Helt bara för att hålla henne varmare men att hon ändå ej ska svettas. Vet bara inte om jag lyckas enligt hur det ser ut på bild. Men jag ska försöka, kan ju alltid ta bort allt sen om det blir fult.

Hoppas ni får en fin lördag.
-M-

  • 767 visningar

Gillar

Kommentarer