20.9 onsdag

Det har hänt en massa. Ville bara kika in och säga att we are okey även fast jag ej skrivit nåt. Jag har bara ingen lust just nu. Penneli gav upp kampen mot epilepsin. Det beslutet gjorde mej så jävla ledsen. Efter att jobbat på detta i 5år hamnade vi ge upp allt för tidigt. Joo vi är otroligt tacksamma för alla 6år vi fick ihopa med Penneli. Men saknaden är så otroligt stor så den kväver mej. Jag vaknar varje natt med ett ryck av att jag hör att Penneli får ett anfall. Jag kan ej sova djupt alls mera. Jag är trött konstant, exakt hela jävla tiden.

Sista resan tillsammans. Penneli kände ej igen mej längre. Han förändrades på en timme. Han blev rädd och frånvarande. Veterinären misstänkte nu även cushings. Det utvecklas ofta i samband med svår epilepsi. Men värst var att nåt helt enkelt brast i huvudet eller hur vi ska säga. Allt inomen timme. Då får man ejlängre vara egoistisk som ägare utan då måste man "ge efter".

Sen har jag blivit "bestulen". Min svärdotter Emma och Kirppu har ett sådant band som jag aldrig sett mellan en hund och människa förrut. Igen en gång fick jag en tankeställare "vad ger mej rätten till att hålla dem ifrån varandra?" Om hunden visar så tydligt vem den vill bo hos så varför ska jag då säga att den måste stanna hos mej?! Joo bara för att jag tycker om den. Klart jag älskar Kirppu to the moon and back. Men Kirppu däremot älskar Emma to the moon and back. Så Kirppu bor nu hos Emma och min yngre son Sebastian.

Skolan löper på som den ska. Är inne i den period i skolan som jag verkligen sett minst framemot. Detta med barn och dagis. Snart ska jag ut på IA (inlärning i arbetet) och sedan avklara minexamenvecka och sen är this crap over. Efter denna period kommer det bara sånt jag brinner för. Säkert kommer det svackor för det men det är väl helt naturligt när man studerar och jobbar osv. Jag jobbar ju på ViH via läroavtal fulltid plus sen ännu som assistent. Så mina veckor är verkligen fyllda med jobb. Jag har rätt att känna mej lite trött och sliten. Nu är det onödigt att nån säger "eget val" åt mej för den f*n fattar jag väl själv. Menigen en gång så vill jag ha bra med pengar, vilket är orsaken till mina val. Jag vill ej känna att "faan hur ska jag klara mej nu".

Vad mera ska jag berätta för er. Antar inget. Joo vi harblivit Vovo ägare. Jaaa då ni hörde rätt. Volvoägare!!!! Vem hade trott det hör ni. Måste ännu berätta att båda jag å Mika är ganska "sålda". Vi bråkar mera nu om vem som får ta Volvon och inte Audin. Kufiskt 😂

Jojo då?! Allt bra med henne. Borde snart klippa men eftersom hennes päls är helt som sommarpäls så har jag ej ännu orkar fundera på det. Väntar ett tag ännu så behöver jag ej börja täcka ännu. Eve, flickan som rider tre dagar i veckan är en gåva från gudarna. Jojo älskar hennes lugna sätt och jag litar på henne till 100%.

Jaa det var det för denna gång gott folk. Jagvill ej ha några frågor om Penneli för orkar ej ännu prata destu mera om det och det var tillräkligt jobbit att skriva åt er om honom här....

kram, M.

  • 1 177 visningar

Gillar

Kommentarer

Heidi
,
Volvo It is😀 Always😋
MariaLA
MariaLA,
Joo vi e nog helt sålda nu 😇😛
nouw.com/mariala
Channa
,
Beklagar angående Penneli ,vet hur det känns <3 och grattis till Volle 😊 hurudan modell är det ?
MariaLA
MariaLA,
Tack, känns alltid lika jobbigt tyvärr. Jag vet ejde vad volvon är för modellatt. Men den är gammal men körd super lite. Servad hos Mikas pappas firma och när vi såg den bestämde vi oss för att vi vill ha den så kontaktade ägaren 😊 körd över hälften mindre än vår Audi🤗
nouw.com/mariala