17.10 2017

Kan väl börja med en bild på Jojo fast. Jag får ej till skrivande alls just nu. Vet ej varför men så är det bara. Kanske för att mitt skrivas senaste tiden gått åt till skolarbeten och ET-planer osv. All text har liksom satts ner på skoljobb. Antar att det är orsaken. Även energin ligger lite låg just nu. Den är slut. Bryr mej ej så mycket ens om att det regnar. Inget att grubbla över när man ändå inte kan nåt åt det så. Nej jag har börjat inse hur tungt det är att jobba fulltid och studer. Jag har tidigare bara kört på och tänkt att "fan det här är ju inget". Men nu känns det verkligen i både knopp och kropp. Men inte så att jag skulle slut med nåndera ändå. Jo jag minskar på mitt "gamla" jobb och inser att köra två jobb pluss studier går ej, även fast man skulle vilja göra det. Pengar är inte allt. Man måste tänka på sej själv åxå emellanåt. Så nu är timmarna på gamla jobbet minskade drastiskt.

Förra veckan gjorde jag min första IA, barn och ungdom, och denna vecka har vi då ET-vecka. Allt har gått mycket bättre än förväntat. Jag är själv helt förvånad att det gått så bra faktist. Jag var ju så stressad för min först ET-plan men kom på ett mycket bra och enkelt sätt att fixa det. Fick den godkänd direkt och ännu till att käraren sa att den vart utmärkt gjord. Kände mej rätt så stolt. Att börja göra några ET-planer för första gången i livet i denna ålder var rätt så krävande. Alltså ärligt talat så fattade jag absolut inget innan jag började med den. Jag har gjort två av mina bekanta halvt "galna" säkert med alla mina galna frågor. Men tack till dessa två så gick allt så här bra. Nu kommer nästa ETn kännas enklare sen åxå tror jag.

Nästa vecka ska jag tillbaka till jobbet efter dessa två tjänsteldighets veckor. Måste ju alltid ha tjänsteledigt från riktiga jobbet medan jag är ute på IA. Nå men nog om skolan nu.

Hästen mår som innan. Jag har ej hunnit rida och spendera tiden med henne som jag önskat.Men detta visste jag ju att skulle komma just under IA perioderna. Tur så har jag så minimalt korta IAn (1vecka IA+1vecka ET). Men ve har skött och ridit henne hela tiden så den svarta pärlan lider ingen nöd. Själv har jag mest tagit henne på promenader i skogen i grimma och lekt med henne. Vid månads skiftet blir det förändring på det ena och det andra. More about that later.

Kan ni tänka er att Luna fyller 1år nästa månad. Hon växer så det knakar fortfarande. Hon har haft sitt första löp åxå. Alltså kom ej ihåg vilket jäkla golvtvättas det var med en stor hund som löper. Med de små har man en trasa man putsar med men med en schäfer har man en golvmopp. Usch! Luna är lika enkel och lydig som innan. Hon går brevid lös vart än man far om man så önskar. Hon går ej fram till hundar eller människor om man nekar henne. Hon går bara brevid mej eller Mika. Hon är en pärla på alla sätt och vis den hunden. Även de andra hundarna mår bra. Hemi är nu 8år vilket är gammalt för en sharpei. Men han är i fint skick nog. De små är galna som alltid, men ack så älskade.

Inkommande tisdag ska jag på ultra. Då får jag även veta vilket datum jag opereras på. Nu ska den jävla gallan bort från min kropp. Jag hatar den och allt den gör mot mej. Hur fan kan ett inreorgan förstöra ens vardag så mycket som en galla kan. Eller stenarna i gallan är det ju. Men som det nu ser ut så tar de hela gallan bort åt mej. Hoppas få tiden så fort som möjligt så jag blir av med den jäkla pesten till organ. Sen kan jag få äta ärtsoppa, appelsiner, kåldolmar, ärter och allt som jag bara kunnat drömma om. Jag ska äta ärter så det kommer ut genom öronen så fort jag bara får. appelsiner, alla citrusfrukter kommer jag förbruka i de största mängder man bara orkar skala. Vad jag längtar att ej behöva fundera på vad jag äter utan att få grymmaste smärtan man kan tänka sej. Vänta ni bara!

Som jag sa gissade så har jag ej nåt smart att komma med, men jag fick i allafall lite skriver. Hoppas ni alla har det bra och hoppas jag ens har nån kvar som kollar in hir för att se om jag skrivit.
Ta vara på er❤
/Maria

  • 895 visningar

Gillar

Kommentarer

heidi
,
du får berätta om operation sen hur det går till!
MariaLA
MariaLA,
Joo jag ska berätta sen. Imorgon borde jag få veta när jag opereras och med vilken teknik de kommer göra det. Änteligen slipper jag smärtan och kan börja äta normalt igen.
nouw.com/mariala