16.3-17

Jag har ingen annan bild att lägga ut så det blir en på lilla Lucy, Robin och Elins fralla alltså.Som hette Greta ett dygn men blev Lucy sen. Eller i passet heter hon Gretta, joo skrivs faktist med två t. Det mest söta djur jag nånsin sett.

Som jag sagt så har Mika semester. Så igår medan jag var på jobb och med Irina på kaffe och "fönstershoppa" så har hundarna fått ha ytterdörren öppen och täcke på trappan och fått njuta av solen. Mina hundar är ju soldyrckare. Till och med Luna, schäfern, låg ute och sov. De nakna börjar redan få färg under magen. Puffarna borde nu trimmas ner allihopa. Man måste trimma innan den blir smutsigt ute. Saken är bara att bettet jag behöver till hundklippern är för ovasst nu så det klipper ej ordentligt. Det bett jag behöver är slutsålt över allt. Alla vill ha nollans bett till sina hundar :) Men jag ska fara å se om nån skulle kunna vässa mitt nuvarande bett så jag kunde ens trimma ner IP och PP. Dom hämtar in mest smuts.

Skulle borda ta itu med alla fönster i huset. Tror Mika får ta det på sin nacke under veckoslutet medan jag är på jobb. Det går jäkla fort att tvätta fönstrena med maskin vi har, så till och med en man klarar det.Skämt och sido så tror jag resultatet Mika gör är bättre än mitt när det gäller att tvätta fönster. Snart får jag måla staket. Vet ni hur mycket jag väntar på det. Även ytterdörren och karmen ska målas. IP har hoppat mot karmen när han vill in så den är rispig och färgen har lossnat. Ser ej fint ut helt enkelt.

Imorgon ska jag och Mika ha Aada. Vi ska hämta henne från dagiset efter att hon ätit och sen har vi tänkt åka till Lojo HopLop. Ska bli så kul. Aada är en rolig liten prick. Alltid glad och älskar att få spendera tid med oss. Det finns så många olika platser vi velat gå till imorgon med henne men det blir nog HopLop. Mika kommer ha lika kul som Aada tror jag ;) Jag har alltså ledig dag imorgon. Sen jobbar jag hela helgen igen dubbla skift. Idag ska Emilia ta hand om Jojo och rida henne.

Skulle kunna skriva idag om så många olika saker för jag är igen så där sprundlande glad av all solenergi som jag får. Men jag måste avsluta nu.

Kramizar, Maria

  • 365 visningar

Gillar