14.1 2018

Idag är det 14dagar sedan jag slutade äta bröd, drick energidriickor, äta pasta/makaroner/potatis, äta rött kött och absolut inga socker. Ända sockret jag får i mej är via frukter. Hur mår jag då?! Jag mår jätte bra. Jag är piggare än innan. Jag åkte och köpte en hel kappsäck med vitaminer som käkar dagligen. Jag är väldigt ivrig för mina jeans sitter bättre redan. Dom spänner ej alls :) Jag stiger ej på vågen, som jag redan sa tidigare. Mitt mål är att börja leva hälsosammare och må bättre och plusset är ju sen bara om vikten skulle minska sisådär 10kg :)

Så kul att jag ej alls känner det där sötsuget längre, inte heller känslan att "måste få Battery". Kände Battery behovet ännu i veckan. Men nu e det borta. Skön känsla.

Även muggen är så mycket bättre. Nu är det mest bara pink hud där med nån liten skorppa kvar. Allt bra med Jojo. Trivs i Klarvik stall och avgudar sin kompis Kvebeka. Två kärringar i samma hage är kul att se på ibland. Står brevid varandra å njuter medan fem sekunder senare ska öronen vara i nacken å tänderna visas. Men de är så otroligt bra tillsammans. Inga sparkas och sånt.

Påväg till Power och köpa födelsedagspresent åt min älskade man. Sen på jobb 14.00 och förtjäna pengar.

Ha en fin söndag allihopa. Ta hand om varandra ❤
-M-

  • 1 578 visningar

Gillar

Kommentarer