13.8-17 söndag

Hoppas ni har haft det bra den senaste veckan. Vädret har varit underbart. Stör mej inget att det igår åskade och har regnat inatt och på morgonen. Jojo har sitt lyxiga flugtäcke med regndel på ryggen på sedan igår. Kollade vädret, såg regn så böt flugtäcke. Det är en 10+ poängare.

Vet inte omens nån läser här mera så har mer och mer börjat fundera att skulle jag borda skippa bloggen helt och bara hålla mej till Instagram istället. Men sen så gillar jag ju att skriva. Jag skriver ju det som för tillfället kommer i skalle.Jag går ej in och planerar vad som ska skrivas eller dyligt. Jag skriver det som kommer. Visst det hoppar hit och dit för man kan ej alltid styra tankarna, men jag skriver i allafall vad jag tänker :)
Men jag ska vara ärlig, jag skriver ej för min egen skull utan för att jag gillar dela med mej av vissa saker. Det jag ej vill att ni ska veta, det skriver jag såklart inte. Lätt som en plätt ju. Skulle jag skriva för min egen skull så hade jag skrivit en dagbok och ej en blogg. Visst vissa saker är ju bra att jag har även här,som Pennelis epilepsianfall, men de har jag även nerskrivet nog hemma åxå.

Vad ska jag berätta nu. Joo jobbar som en slasktrasa för tillfället. Är irriterad på allt jobb men ändå tacksam för att ha ett jobb jag gillar ochen lön som är bättre än många närvårdares. Men jag ska säga som en på Raseborgsstad sa åt mej "för en bra arbetare finns det alltid jobb". Joo nu skröt jag om mej själv, jag vet, men man får faktist göra det ibland. Men ibland är även jag irriterad på jobb, ibland vill jag åxå bara ligga i säng med täcket över öronen även fast jag ej sover. Men bara vara är nåt jag åxå gillar ibland. Nu ska jag sluta gnälla för det är onödigt och jag är ju på gott humör även om jag låter klagande just nu :)

Jojo har gått som den prinsessa hon är hela sista tiden. Men vet ni, måste berätta, var på en lång härligt terrängrunda med Mika på gredagen. Mika körde med Luna och Hemi till platser där man går in i skogen medan jag red dit. Faaan hade int en stor björk fallit över skogsvägen så man måsta hoppa den. Jag hoppade och Jojo var eld och lågor. Men det gjorde skitont i min tumme mitt i allt. Det fortsatt att göra ont typ 10min och sen glömde jag saken när jag såg min tre kära ❤ På kvällen satt jag ute på gården i solen med en Breezer så såg jag att hela inresidan av tummen var helt blå. En blodåder hade säkert brustit då som det gjorde så grymt ont för aldrig att jag tidigare sett en så blå tumme. Den var ejens sjuk längre. Nu är det blåa nästan helt borta redan. Men alltså vår skoglänk var härlig. Lunasprang lös, Jojo gick och såg omkring sej med långa tyglar och Hemi och Mika såg ut som riktiga vandrae men utan rinka. Sita km såg man att Hemi började bli trött. Han blir 8år nästa månad vilket är gammalt för en sharpei. Men han är i fin muskulatur och jäkla bra kondis. Men det var tung terräng att gå i. Luna går ju på tills man själv säger Over and Out typ.

Vet ni vad, jag måste avsluta så här mitt i allt utanatt jag vill. Får fortsätta senare. ber om ursäkt.

  • 1 056 visningar

Gillar

Kommentarer

Jessica
,
Vem är fuxen ? Ser kiva ut 😊
MariaLA
MariaLA,
Han är Chiko, en ~16årig super duktig läromästare. Hannover sku jag säga om jag ej minns fel. Jutta Tanners ylläpitohäst. Jätte trevlig häst på alla sätt och vis.
nouw.com/mariala
Heidi,
Efter att jag minskat på bloggandet läser int lika många den heller. Jag vet själv att bloggar jag läst förrut som int uppdaterar har jag lämnat helt. Man glömmer dom lixom🤔
stallsplinter.com
MariaLA
MariaLA,
Det e sant. Jag har själv åxå skippat flera bloggar just pga dålig uppdatering. Kanske man blir aktivare igen mera mot hösten sen 😉
nouw.com/mariala