Vecka 47, första advent

Även denna vecka blev lugn. Melwin gick i skolan förutom i onsdags när han hade studiedag. Daniel och jag arbetade. Denna vecka jobbade jag helt hemifrån på grund av att jag inte ska anstränga vaden direkt efter att muskelfibrerna har brustit. Hade även denna vecka kraftig migrän så jag hade svårt med koncentrationen. Vaden och knät fungerar inte optimalt. På nätterna vaknar jag till så fort jag vänder mig. Huvudet smärtar. En jobbig vecka med andra ord.

Har varit och fått vaccin mot säsongsinfluensan, eftersom jag har en immunbristsjukdom så får jag det vaccinet gratis. På kvällarna tog vi det lugnt framför tvn. Gjorde läxor med sonen. Melwin har varit ute med sina kompisar och kört fotboll och Pokémon go. Emelie kom hit på onsdagskvällen och sov över hos oss. Så mysigt när de stora barnen kommer hem och vill umgås och sova över. Vi har inte träffat Fanny och Vera då de har varit förkylda. Gjorde lite ärenden och vi storhandlade.

I helgen hade Melwin och jag sovmorgon medan Daniel gick upp tidigt som vanligt. Daniel följde med Mikael på lördagsmorgonen. Jag tittade på serier och tog det lugnt med huvudet. Melwin var med en kompis efter lunch till kvällen. Pyntade granen. Vi åt helstekt fläskfilé, potatis, sås och sallad. Emelie och Mikael kom hit en stund. På kvällen tittade vi på film och Melwin spelade tv-spel. Molly fyllde två år, verkligen finaste hunden. Så snäll och mysig med en fin personlighet.

I Söndags/idag vaknade jag vid 07:45 och gick upp. Daniel satt i soffan och Melwin låg och sov. Vid 09:00 väckte vi honom. Plockade fram frukost som vi åt tillsammans i köket. Första advent och vi tände första ljuset. Gjorde oss i ordning. Vid 12:00 åkte vi hem till mor och far och fikade. Vi hjälpte dem med några saker.

Vid 13:30 åkte vi och mamma vidare till Mio. Jag följde med mamma in för att byta en stjärna. Mamma åkte hem till sig och vi åkte ner till stan. Köpte lite julklappar på Kappahl. När vi kom hem gick Melwin ut och körde utebandy med några kompisar. Daniel bytte till dubbdäck på min cykel. Jag pratade med syrran. Melwin kom hem och hade gjort en vurpa över bandysargen. Han var svullen på hakan och hade skrapmärken över och under hakan.

Emelie och Mikael kom hit. Jag lagade mat och vi åt. Emelie klippte Melwin och Mikael. Fikade när de var klara. De åkte hem. Vi tog det lugnt framför tvn. Vi lade oss vid 21:00.

Gillar