Hello!

Bästa dagen på veckan är här och ett inredningsinlägg får läggas upp idag! På senare tid har jag fått en kärlek för inredning och tycker det är hur kul som helst att mixa och matcha, då man kan experimentera fram va för stil och vilken sorts färger man själv gillar. Jag har fastnat för vitt, silver och rosa och har med hjälp av olika nyanser försökt få fram en helhet i mitt rum, hur det riktigt gått vet jag inte, men jag skulle säga att jag är relativt nöjd hur jag kombinerat färgerna med varandra. Kuddarna är inköpta från H&M home och Zara home, och dessa är jag hur nöjda som helst med! Jag köpte två rosa kuddar från H&M home, då de lanserade en kollektion med dusty pink, och så svag som jag är för rosa åkte jag direkt in till stan för att kika vad de hade fått in. Jag fick sammanlagt med mig tre kuddar därifrån. Utöver de två rosa köpte jag även den stora vita med guldigt rutmönster på (översta bilden i mitten). Resten av kuddarna är inköpta på Zara home, fast vid olika tillfällen. Om du frågar mig har Zara snyggare kuddar än H&M, men du får mer för pengarna om du handlar på H&M.

Atm sitter jag i sängen och funderat att dra ut och hitta på något, men samtidigt är jag väldigt trött så vi får se hur det blir. Förövrigt har dagen varit bra, men väldigt seg! Fastän jag började halv tio blev jag inte riktigt utvilad av gårdagens sömn, så jag funderar på att bara mysa hemma resten av kvällen för att sen få mina nio timmars sömn... well well.. detta får avsluta dagens inlägg!

Puss XX


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej bloggen!

Kickar igång första inlägget med en update från gårdagen.
Jag startade dagen med att vakna runt halv tio, då vi började halv tolv (vilket var så skönt!!) I skolan hade jag bara engelska och svenska o runt tre var jag hemma igen.
Lite senare på kvällen runt halv sju mötte jag upp Klara, Rebecca och Max vid Le Pain vid avenyn, vilket var jättemysigt! Där hann vi catch up va som hänt sen senast vi träffades osv... lite senare började vi gå mot Bergakungen, där vi skulle se filmen Dunkirk. Filmen var bra men inte riktigt min typ av film, då jag egentligen inte är så mycket för krigsfilmer haha.. Ett plus i kanten får den av att Harry Styles var med, vilket va riktigt Nays! En av anledningarna att Becca ville se den haha!
Runt elva var jag hemma och då gjorde jag mig en kopp te o kollade lite serier, snart därefter gick jag o la mig, då jag var riktigt trött.

Idag har jag inte gjort något speciellt, bara varit i skolan o hunnit plugga lite.

Puss XX

Likes

Comments