Det er alltid godt å komme hjem fra varemesse, da det fort blir lange dager. Det er opplegg hele dagen, så en har timeplan på hvor en skal være og hva som skal skje til en hver tid.

Selv om det er lange dager så er det utrolig inspirerende og ikke minst informernde. Og i år er det MYE nytt og spennende! Så der er bare å glede seg!! Det gjør vertfall jeg.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Håret mitt skriker etter forandring - Fixit sier det er 274 dager siden mitt siste frisør besøk og flere kommer det nok til å bli. Etter jeg startet å jobbe på Husnes er det blitt vanskeligere å få timer til velvære, da dagene automatisk blir lange, selv om jeg har kort vakt. Så nå skal jeg gjøre noe som jeg egentlig har sagt til meg selv at jeg ikke skal gjøre mer, jeg skal farge håret hjemme! Jeg har kjøpt inn Colorista fra L'Oréal i fargen Marsala, begynner å få litt kaldeføtter og lurer på om den er for mørk..

Itilfelle fargen skulle bli alt for mørk har jeg også gått til innkjøp av Colorista effect Balayage, så får vi se om jeg får bruk for den med en gang! Da er det bare å krysse fingrene og begynne å farge det etter jobb.

Likes

Comments

Når en pendler blir en avhengig av musikk, og når en hører på musikk hver dag er det lett å bli lei av å høre på de samme spillelistene hele tiden, derfor elsker jeg spillelisten New music friday på Spotify! Det kommer selvfølgelig musikk der som jeg ikke liker, men jeg får hørt mye ny musikk og finner nye favoritter, som i dag.

Andre lister som endrer seg av seg selv er Your release radar og Discover weekly. Der Spotify legger inn musikk som kan passe med det du har hørt på i det siste. Det er ikke alltid alt her faller i smak, men velger å skylde på A som også bruker samme Spotify, vi har nemlig ganske forskjellig smak på musikk..

Så nå gleder jeg meg over den nye musikken jeg har fått lagt i min egen spilleliste, også gleder jeg meg enda mer til neste fredag og enda mer ny musikk!

Likes

Comments

Bryllupsplanleggingen går sakte men sikkert frem over, og det er gøy å kunne ha et bilde av hvordan du ser for deg at alt skal være i hodet. Akkurat nå er det blomster som blir brukt mest tid på, og jeg bare elsker eucalyptus, i alle former! Jeg har allerede bestemt at vi skal ha det istede for løper på bordet, jeg vil også ha det i buketten.

Er fortsatt usikker på hvilke blomster jeg vil ha sammen med eucalyptusen. Foruten om brudeslør, som er en annen enkel og dekorativ blomst. Jeg er ikke en person som detaljstyrer alt jeg gjør, noe jeg merker godt nå, som alt skal bestemmes ned til mindre detalj.

Maria

Likes

Comments

Da var jeg plutselig der at jeg igjen trenger å lette på det jeg har i topplokket. Det er et så intenst press mot pannebrasken av tanker og meninger som må ut! Og det er vell det jeg har tenkt å bruke bloggen til, mitt verktøy for å få sortert tankene mine og få de litt på avstand, isteden for at de lager dette intense trykket i hodet mitt.

Så hvem er jeg? Jeg er Maria, født og oppvokst på Stord. Her ser det også ut for at jeg blir, uansett hvor mye 15 år gamle meg står å river seg i håret og spytter stygge gloser mot meg. Jeg har vært i et fast forhold i ni år, syv av de har vi vært samboere. I sommer skal vi ta det neste skittet og gifte oss! Familien mener vell at dette er på tide, og søsken som en gang var søte og små, er ikke kvalifisert som brudepiker lenger.

Vi har de fire siste årene vært hundeeiere. Først fikk vi Chilli og for to år siden ble Opie en del av vårt hushold. De får dagene våre til å bli alt annet enn kjedelige, på godt å vondt. Begge to er av rasen Staffordshire bull terrier.

Det skal også sies at vi har katten Tiger, som jeg har med meg fra når jeg bodde hjemme. Dette er katten jeg klarte å overtale mine foreldre til å gå med på at jeg skulle få av svigermor for 8 år siden. Dette er en sterilisert hunkatt, som bor på badet når hun er inne, for husfreden sin del.

Jeg er butikkleder og driver på Kitch'n Husnes, og trives veldig godt i jobben min. Dette er en nystartet butikk, så veldig mye av min hverdag går i å være på jobb. Har vell de siste fem årene jobbet i Kitch'n i mangen forskjellige stillingsbeskrivelser, alle på Stord.

Så det er vell i hovedsak dette jeg kommer til å skrive om, min hverdag. Planlegging av bryllup og ikke minst hundene. Så om det virker spennende eller interessant ut, så er du velkommen til å ta følge med meg!

- Maria

Likes

Comments