Älskade små hjärtan som förgyller mina dagar! Växer så det knakar är det inget snacka om. Imorgon får jag äntligen hänga med dem igen och deras traggiga morsa ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Commentsvissa beslut är svårare att fatta än andra och det är inte alltid lätt att veta vad som är rätt. men när du känner frid inombords, när lugnet infinner sig och du kan börja andas med lätthet, då vet du att du fattat rätt beslut ♥️

Likes

Comments

4 månader sedan jag klickade in här och skrev några rader. Och 4 månader sen jag lämnade USA!!! Har hänt så sjukt mycket denna sommaren och jag är tillbaka på svensk mark för ett bra tag. Livet är en berg-och dalbana ibland och självklart är det en stor omställning men jag är så tacksam att jag har fina människor runt omkring mig, nära som långt härifrån!

Någonstans i denna karusell är jag laddad för höst, söka utbildning och fortsätta som timmare på Christiansro. Och försöka bli stark igen! 

Vi hörs, puss på er! 

Likes

CommentsDenna lilla clownen kommer jag sakna så in i bomben nu när jag åker hem. Han kommer vara så stor när jag kommer tillbaka och jag har bett mormor jobba på hans tålamod så det hoppas jag sitter där om en månad ;)
Håkan kom dit efter hans jobb igår kväll och vi beställde thaimat och drack vin. Väldigt trevligt när man kan hänga lite med sina "chefer".

Ja och ni vet väl vad jag gör hela dagen idag! Har lite ärende kvar plus ett träningspass också sen är jag påväja :))

Likes

Comments

Godmorgon! Hur mår ni? Jag är lite tjock i huvudet just nu. Vaknade inatt och låg vaken i säkert 1 timme. Kunde verkligen inte somna om heller så det slutade med att jag försov mig till jobbet. Odins mormor är här nu och ska ta hand om honom tills jag kommer tillbaka så det löste sig endå. Fullt schema idag och kvällen slutar jag hemma hos kingen! :)
I skrivande stund sitter jag och klurar på en ny tatuering. Fick en blixtid direkt efter jag anlänt till Kristianstad. Perfekt när Håkan känner polare :)

Likes

Comments

Kubansk middag igår med dessa damerna följt av några pitstop på vägen fram till Back Room. En bar som ligger nere i en källare och upp genom en gränd. Coolt ställe som man inte ser från gatan. En perfekt avslutning på dessa tre månader vi är ifrån varandra för vi åker till Sverige i skift :) tack för igår mina nevvanbrudar! :*

Likes

CommentsIdag ser söndagen ut så här. Lite huvudvärk och bakis så jag orkar inte gå på kaktur som Håkan är på. Vaknade alldeles för tidigt och gick till affären och köpte frukost. Va helt själv i butiken hahah. Nu ska jag börja packa så man får med sig lite kläder hem. Full fart mot veckan också. Kommer bli fulla dagar till max. Först ut 14 timmars pass måndag och tisdag!
Puss på er

Likes

CommentsSkallebanken är borta efter att Odin drämt en sopkvastskyffel i huvudet för några dagar sen. Så igår lyckades jag träna lite styrka. Bästa känslan. Och idag är det torsdag och en vecka kvar tills jag lämnar nevvan för en månads semester i skåneland. Jag kan knappt vänta på att få träffa världens bästa vänner, familj och mina gosiga små kiddos. Men jag måste lära mig att fånga dagen så nu blickar vi vidare till nästa kvällsjobb. 16 timmarstorsdag! High five!

Likes

CommentsDå är vi inne i april månad. Tack mars för fina minnen trots att du försvann i racerfart! Tycker det känns förbannat jäkla gött om ni frågar mig. Varmare väder, ljusare dagar och ett sånt härligt glatt smile på läpparna såfort solen visar sig. Ljuvliga våren är äntligen i New York. Och jag är gladare än gladast.

Likes

Comments

Började dagen med milen i mina nya träningskläder! Kändes så skönt i kroppen att få springa av sig lite och bara flyga fram. Klockar dem senaste gångerna runt 57 minuter. Vill så gärna ner till 50 minuter men det är tufft! Benen är så himla tunga efter 8km. Efter semestern (!!!!) ska jag lägga all ledig tid på att träna till en bra tid fram till tjejmilen i Central Park i sommar! Därefter blev det lite shopping till murre. Skulle köpa presenter till alla kiddos där hemma men så blev det inte riktigt. Mycket roligare att köpa vårnyheter till sig själv. Speciellt på barnavdelningen också där det är mycket billigare ;) 

Likes

Comments