Nu har det gått nästan en vecka sedan jag senast uppdaterade. Tycker ändå att jag är ganska duktig på det här, vad tycker ni?

Själv tycker jag att det inte hänt så mycket under veckan men när jag kollade tillbaka på bilder så hade det hänt ganska mycket. Har gymmat en hel del, min bror fyllde år så vi var över på tårta och sen avslutade jag lovet på bio med några vänner.

Ganska bra avslut om ni frågar mig men är fortfarande inte redo för skolan. Skulle kunna ha lov två veckor till och fortfarande tycka att det inte räcker till.

Nu är det måndag och första skoldagen på 2017, aa för mig i alla fall. Vet att vissa börjar imorgon men själv så gick man till kl 16:00 idag och sendan drog mig till gymmet vilket var starkt av mig. Under lovet har jag vant mig vid sovmorgon och det har blivit en del sena kvällar som känns av när man ska upp 7:00.

Men om några veckor är det ju lov igen så ska inte klaga utan bara gilla läget.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu så skrivs det här inlägget en aning sent, en dag innan nyår och eftersom det här är plagg man beställer så kommer dom ändå inte hinna fram. Men det här kanske kan fungera som inspiration inför nästa nyår.

Nyår för mig har alltid varit glitter och paljetter, men i år så har jag inte varit inne på den stilen alls. Varför köpa en dyr paljett klänning om du bara kan använda den en gång om året?

Jag är mer insatt på lite mer vardagliga plagg som går att klä upp eller klä ner, sånt du kan använda flera gånger helt enkelt.

I dom flesta nyårs-inlägg som skrivs rekommenderas nästan bara klänningar, iallafall dom jag har sätt men alla gillar ju inte klänningar så här har vi klännings, blusar, och kjolar så att jag hoppas att det är något som passar alla.

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Likes

Comments

Som ni kanske märker så är det här en ny blogg, något jag kanske avstått från att skapa för att många blir lite retade för sånt i skolan. Men nu tänker jag mest, vem bryr sig? Tycker jag att det är roligt och orkar hålla på så spelar det ingen roll vad andra tycker!

Jag kommer starta den här bloggen för främst dela mode, kanske fråga om smakråd osv. Men eftersom jag nyss börjat med det här så är det nog lite svårt att försöka fråga frågor för förväntar mig inte särskilt många läsare.

Så grattis till mig och en ny början!

Likes

Comments