Ibland har man i alla fall tid att bara gå och kika på denna nya stad vi flyttat till, och måste säga att vi har hittat mysigaste espresso house här.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Vilken fin dag det har varit här i Örebro idag. Tyvärr har vi tenta nästa vecka så jag har mest behövt sitta inomhus och plugga, men en liten promenad hann jag med i alla fall nyss, innan mörkret börjar falla. Ikväll väntar ett gympass när sambon min kommer hem från jobbet. 

I förrgår kom en vän från Västerås hit till Örebro, då lunchade vi på en restaurang som heter Fratelli. Kan verkligen rekommendera den, för wow vilken god mat!
Ha det gott, kram. ​

Likes

Comments

I lägenheten vi hyr finns en så vacker kakelugn, ska ta bild på den någon dag och lägga upp. Tyvärr kan man inte elda i den då det läcker ut rök i lägenheten men det ska åtgärdas. Så just nu står det några ljus där i, och även det är ju så mysigt och fint.

Likes

Comments

Nu tar jag helg! Egentligen har jag en föreläsning imorgon men känner att jag kan klara mig utan den, har ju tenta om två veckor så spenderar hellre tiden hemma och börjar repetera allt som vi ska ha lärt oss men som jag inte lyckats banka in än. När bara massa studier snurrar i huvudet så tycker jag det är så skönt att gå ut och springa eller cykla till gymmet och få svettas ut lite. Det gjorde jag idag på eftermiddagen. Nu ska jag plugga lite och vänta på att min sambo ska komma hem från jobbet. Hoppas ni har haft en fin dag, kram.

Likes

Comments

"If only I could find my way in life,
like I find theese words
blooming in my mind."

- emhk

Likes

Comments

Att slänga ihop en pizza är ju så himla enkelt och blir ju så gott! Det gjorde vi i lördags och hade en riktig myskväll. Ser fram emot denna helg då vi ska hem till Västerås. Idag snöade det för första gången denna vinter och jag hoppas verkligen att det fortsätter så, älskar snön. Ha det bra.

Likes

Comments

Innan jag började studera arbetade jag på världens bästa företag, nämligen Lilla Möblemanget. Det är ett företag som tillverkar rustika och unika trämöbler. Det var så roligt att få vara en del av det underbara gänget som arbetar där. Alla bord görs för hand och är därmed unika och riktiga hantverk. Man kan måttbeställa efter egna önskemål och möblerna blir så fina! Saknar det jobbet väldigt mycket och mina härliga kollegor där. Någon gång kanske jag kommer tillbaka!

I alla fall så gjorde jag detta soffbord till mig själv innan jag slutade. Valde att göra det extra rustikt med olika bredd på brädorna som jag använde till skivan, samt genom att hyvla bort lite virke från kanterna av brädorna. Är så nöjd och är roligt att ha något som man själv har gjort.
Så ett tips: In och kika på Lilla Möblemangets instagram!

Likes

Comments