Ja, vad säger man? Plötsligt händer det!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

För ett par kvällar sedan råkade de som var inloggade i klubben befinna sig på samma plats samtidigt. Dessutom med skimlar allihop! Jag skyndade in i hemstallet för att hämta min skimmel Joe också, man måste ju hänga med i svängarna!

Likes

Comments

Finns det någon tid på dygnet då timmarna bara flyger förbi? För mig är det i så fall på kvällen/natten, i sällskap med en god vän!
De senaste dagarna (eller, nätterna) har Frida och jag slutit upp i Skype för att 'bara planera lite'. Det har slutat med att vi suttit uppe till närmre halv fem de senaste två nätterna...!
När man var yngre var såna här kvällar/nätter inte en ovanlighet, men som vuxen känner man sig verkligen som en riktig rebell som sitter uppe och egentligen inte gör någonting vettigt alls. Dessutom är det inte lika lätt att hålla sig vaken.

Den här veckan har många barn och ungdomar Höstlov. Jag avundas dem, och har därför tagit ledigt resten utav veckan för att kunna pusta ut lite, det känns som att det behövs. Det ska bli roligt att kunna hänga lite på SSO även dagtid!

Imorgon är det uppdatering och jag hoppas innerligt att Galopper Thompson försvinner. Jag är inte så förtjust i skräck och har blivit så skärrad utav hans vrålande, att jag haft ljudet avstängt de senaste veckorna. Jag som annars har den härliga musiken på högsta volym när jag spelar!

Likes

Comments

Frida Silverfield i vår nuvarande klubboutfit


Igår hade jag och Frida (den andra ägaren utav Comet Hawks) en lång diskussion gällande klubbens nya outfit. Våra medlemmar har under de senaste veckorna fått skicka in förslag på ny klubboutfit till oss. Vi fick in ett 20-tal förslag och gallringen började...

Vi har fått in så otroligt många bra förslag. Men vad är egentligen en bra klubboutfit? Är det mer än bara en 'fin' outfit? Ska den vara lite utmärkande för klubben, kanske sticka ut? Kanske inte vara så årstidsanpassad?

Jag kanske överanalyserar, men jag vill så gärna att alla ska bli nöjda.

Har din klubb en speciell outfit? Vad tycker du om den?

Likes

Comments

I onsdags anlände ett nytt Championat till Jorvik! Som jag, och säkert många andra längtat! Dagen till ära frågade en utav mina kära vänner Rose Shadowlee om jag och Frida Silverfield ville vara med när hon spelade in detta till sin  Youtube-kanal. Efter ett par om och men, gick vi med på det, och nedan finns resultatet! 


https://www.youtube.com/watch?v=Nmvga6rPYVA

Likes

Comments

Igår hade vi vårt första möte för höstterminen i Comet Hawks. Tänk att vi snart har haft klubben ett halvår! Vi har haft ett jääättelångt sommarlov, och de senaste veckorna har jag och Frida haft massor med planeringsmöten då ingen av oss riktigt kunnat bärga oss! I höst väntar massor av skoj i klubben!

Det här är crewet i CH -Cecilia är vårt nyaste tillskott som igår kröntes till Ridlärare. Jag ska faktiskt träffa två utav de på bilden redan i helgen, kan ni gissa vilka? :-)

Likes

Comments

​Det är ju allmänt känt att jag har en gammal telefon och därför inte har möjlighet till såna där moderna appar som tex Instagram. Jag är dock flitig med att smyga in och tjuvkika på olika vänners konton ändå.
Jag skrattade högt när jag såg denna bild -men blev samtidigt alldeles varm i hjärtat! Vilka otroligt fina människor man kan lära känna tack vare ett spel!

Om det är dags för en ny telefon? Näe...

Likes

Comments

Jag har länge letat efter en ersättare till min älskade quarterhäst Misty. Hon är i toppform nu och går fortfarande höga klasser, men hon kommer ju inte att kunna tävla för alltid, även om det känns så nu! :-)

Joe är min nya häst, ett engelskt fullblod på 5 år. Han är genomsnäll och har ett riktigt fint steg. Vi får se om han kan kandidera till min nya tävlingshäst så småningom, nu ska han få installera sig här i stallet i lugn och ro!


De senaste månaderna har varit ett himla funderande fram och tillbaka kring det här med klubb. Platinum Feathers har lagt ner, jag har hunnit vara med i Silversong Vikings, och håll i er nu: Startat en egen klubb med Frida Silverfield! Jag är livrädd, men så himla pepp och förväntansfull!
Frida och jag har pratat i många timmar tillsammans den senaste tiden, vi har ett liknande tänk kring hur en klubb skulle fungera så vi insåg att där finns ingenting att förlora!

Vår nya klubb heter Comet Hawks, och kommer att vara en klubb för spelare över 16 år. Vi kommer fokusera på verklighetstrogna hästevent och självklart även ha lite lekar! Hemsidan är Comethawks.weebly.com om ni vill kika in!

Likes

Comments

Här är min nya häst, nämligen islandsvalacken Timeflyer! Han har tyvärr inget smeknamn ännu, har ni något förslag kanske? Jag gissar att jag inte är den enda som har längtat efter islandshästens ankomst på SSO. Denna ras skiljer sig ju lite från de andra hästarna, då den i spelet fått en extra gångart: nämligen tölt.


Jag har själv ridit islandshästar en hel del (IRL), då jag varit medryttare och även ridit islandshäst i fjällen. De är riktigt mysiga och härliga hästar!

Likes

Comments

Hej på er!

Så här dagen kommit, dagen då Maria skaffat sig en blogg!

Den här helgen har varit lugn, min "halv-sambo" kom hit igår kväll -dunderförkyld stackaren! Vi har egentligen mycket att göra med renovering, men det får helt enkelt bli en annan vecka!

Idag har det både tävlats och körts en del Championat. Det har inte gått så bra, dagens finaste placering blev en 5:e plats i Ponnychampionatet. Det är faktiskt även vår finaste placering tillsammans!

Likes

Comments