​Hej babes

Ja ni, det var en gång en Maria som var fruktansvärt dålig på att blogga. Men även fast jag inte har något liv så räcker inte tiden till att skriva intressanta saker här som ni faktiskt vill läsa. Känner också att det kanske är cp tråkigt att läsa massa trams om mitt liv, trots att mitt liv är kul men haha. 
Det bästa vore nog om jag antingen slutar med bloggandet eller om jag skulle ha en topic på varje inlägg från o med nu. Alltså att jag skriver om mer intressanta saker än mitt liv (självklart så kommer ja skriva om att leva life ändå ibland). Om ni har något tips på olika topics så får ni gärna förmedla det till mig, annars känner jag att jag lika gärna kan sluta med bloggandet då det inte ger er någonting fan. 


xx

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej babes

Varit hemma i Gävle även denna helg då pappa fyllde år igår. Har typ firat han hela helgen och jag hade tydligen lovat ett paket varje dag denna helg så han har fått 3. Snäll som jag är. Ett av dem va biljetter till Speedway GP om två veckor på Friends. Vi var där förra året också så jag är inte orolig över att det kommer suga, för det äger. Alla som gillar motorsport borde fan gå, lovar att de är mycket roligare att se i verkligheten än på tv.
I alla fall. Helgen har varit ganska craycray annars. Firade Mathilda 23 i lördags och jag blev sinnesfull. De va kul men ångesten igår vill ni inte ens känna till haha. Tänker inte gå in djupare på det men aa är bakis idag också.

Sitter på bussen tillbaka till Stockholm. Kommer nog somna.

xx

Likes

Comments

Nya svarta jennys från Levi's och ny blus från & other stories som jag bara äääääälskar.

xx

Likes

Comments

Hej babes

Jag är hemma i Gävle, om ni inte har förstått det, hehe. Jag åker tillbaka till Stockholm imorgon, bil, helt ensam. Pappa tror att jag inte kommer hitta och jag är ganska med honom där. Vet inte riktigt hur det ska gå. Så, ni kan väl hålla utkik i tidningarna på ons och utifall det står något om en kaosad bilist på E4an så är det garanterat jag. Skämt och sido.
Annars mår jag bra. Har fått två nya kompisar i Stockholm som jag är himla glad över. De går i min klass och heter Rebecca och Emelie. Mysungar båda två.
Denna vecka har det inte hänt så överdrivet mycket mer än att skolan startade, vilket i och för sig är ganska sjukt, jobbigt och kul på samma gång. Har inte suttit i en skolbänk och lyssnat på en lärare sedan 2011 så måste säga att veckan varit ganska tuff. Men det ordnar sig, jag är inte ett dugg orolig. Detta kommer bli topp och jag är fan grym på allt. Haha, har nyligen fått höra att jag har bra självförtroende och vet ni vad: JA DET HAR JAG OCH DET SKA VARJE MÄNNISKA HA. 

Nu ska jag se OC och mentalt förbereda mig för morgondagens bilfärd...

xx

Likes

Comments

Hej babes. Först och främst - jag vet att det är en vecka sedan jag skrev en rad. Människor har varit på mig ang detta, ja. Förlåt i alla fall. Ska försöka bli bättre så fort jag fått smält första veckan i skolan. Det går bra för övrigt. Men jag tänkte att jag skulle berätta lite mer ingående om skolan för er i helgen, när jag har tid. Är ju kinda busy. Vem försöker jag lura? Är jag ju inte alls.

Hoppas att ni fortfarande kikar in här då och då även fast jag varit hemskt dålig på uppdaterarfronten senaste veckan.
Har ätit cpgod mat varje dag denna vecka i alla fall (Gävle, det är dags att skärpa sig på matfronten) ~ studera och dregla ovan.

xx

Likes

Comments

Hej babes

Relationer är ett ämne som är satans svårt att diskutera, speciellt med personer som inte alls har en liknande relation till sin partner som du har till din. Men jag tycker ändå att man ska prata om det och lära av varandra.

Innan jag uttalar mig i ämnet så vill jag bara säga att man SKA utforma sitt förhållande som man själv vill, så länge båda parter är med på det, obviously. Alla är med på det va?

Okay, here we go.

En sak som jag stör mig på och som bara skapar onödig irritation i ett förhållande är par som inte pratar med varandra. Att konversera med din partner är nog det viktigaste du kan göra. Nu snackar vi om att konversera om viktiga saker som antingen har hänt eller skall hända. Det värsta jag vet är att få reda på en viktig grej från någon annan än min partner.
Mina föräldrar är bäst på det där med att icke konversera (förlåt att jag hänger ut er, men vet att ni älskar mig trots att jag gör det nu) när det gäller viktiga saker om mig. Ska jag göra någonting och berättar det för mamma till exempel så förväntar jag mig såklart att hon ska tala om det för pappa så han vet vad som händer. Men ibland går inte riktigt den viktiga informationen fram som den ska så jag behöver därför tala om igen vad som sker i mitt liv. Det låter kanske som en töntig grej att irritera sig på, men i längden blir det JÄKLIGT irriterande ska ni veta. Jag menar, jag är deras enda barn, hur svårt ska det vara?
Dock så har jag tagit upp detta med både mamma och pappa 101 gånger ungefär och budskapet verkar ha gått fram för nu är de super duper mycket bättre på det - att just konversera med varandra om vad som händer. Love you mamma o pappa, ni är bäst!

En till sak som jag stör mig så fruktansvärt mycket på är par som blir helt isolerade i varandra. Om man kan säga så, alltså par som slutar hänga med sina vänner och bara är med varandra. Det kan vara det värsta jag vet. I min värld det satans viktigt att ha vänner och nu menar jag inte att man måste ha hundratals utan att man har vänner, riktiga vänner som man kan dela skratt och gråt med. Det är så himla himla himla viktigt, tycker ni inte? Därför förstår jag mig inte alls på människor som dissar dina vänner så fort de kliver in i ett förhållande. 
En mycket klok vän of mine, sa för en tag sedan: jag förstår inte att en endaste människa kan "fylla" den funktionen som så många vänner gjort tidigare. Jag är helt med min vän på det. 
Jag hade kunnat blivit en sådan här person som jag ogillar, en sådan som struntar i vännerna för sin partner. Men som tur är har jag en annan mycket klok vän som talade om för mig att det började gå åt det hållet och det är jag evigt tacksam för idag. Nu är detta 100 år sedan, men i alla fall. 
Så snälla ni som kanske känner er träffade av detta, häng med era vänner imorgon istället för att ha fredagsmys i soffan med din partner. Hitta balansen, prioritera rätt så blir ingen sårad. The best of both worlds som Hannah Montana skulle ha sagt. Och vem vill inte leva det livet??? 
Love you gäris (ni vet vilka ni är), vi mot världen. 

Är alldeles för trött detta nu även om jag skulle kunna skriva om detta ämne i timtals. Så jag ska avsluta med att säga: det är viktigt att man stannar upp och ser sig omkring för en minut eller två när man är i en relation. Så det inte går snett på nått plan liksom. 

Ursäkta eventuella stavfel, rättar imorgon. Godnatt

xx

Likes

Comments

Hej babes

Som ni ser i titeln så är det game day som vanligt på tisdagar för IK Sätra Dam. Men idag är det inte bara match utan också farväl. Jag gör min sista match (i alla fall för denna säsong) med dessa fantastiska damer. Gråter nästan när jag tänker på det, för jäklar vilket härligt gäng ni är och satan vad roligt vi har haft tillsammans. Jag kommer att sakna er, like a LOT.


Tagga vinst mot Hofors nurå. #sätrahjärta

xx

Likes

Comments

Igår fyllde min lilla mamma 60 år. Vi firade henne på en båt i skärgården och sedan åt vi middag på Räkan. Mysigt.

xx

Likes

Comments

Hej allihopa, eller ni kanske inte är så många som läser detta, men hej i alla fall.

Jag har ingen som helst aning om hur man bloggar. Skulle ljuga om jag sa att jag inte gjort det förut, men det var kanske år 1850 när jag var 17 år och inte visste någonting om livet. Fast vet jag det bättre nu då? Tveksamt. Jag tänkte i alla fall ge mig in bloggvärlden (försöka duger) nu. 

Just nu ser mitt liv ganska ljust ut, jag bor sedan två dagar tillbaka i min tvåa i Stockholm, ni som undrar exakt var jag bor någonstans kan läsa min titel till detta inlägg en gång till så kanske ni förstår. Jag kommer att hänga i Stockholm till på söndag. Jag jobbar min sista vecka nästa vecka så då är jag i Gävle måndag-förhoppningsvis söndag. Efter det är jag Stockholmsbo på heltid. Tanken skrämmer mig lite, men detta äventyr ska ändå bli så jäkla grymt. Fattar inte att jag vågar lämna allting egentligen. Vadå vågar tänker ni nu, jag flyttar ju bara till Stockholm och det tar bara en och en halv timme att komma hem. Men vad ni vad: jag är fan modig.

xx

Likes

Comments